fb
Damespraatjes Damespraatjes

What’s in Michelle’s bag?

Nadat Mara de aftrap op Damespraatjes heeft gegeven met haar What’s in my bag, is het nu ook mijn beurt. Leuk ook om eens te zien wat er nu precies allemaal in je tas zit. Nu ben ik ontzettend geordend, dus ik had zo al mijn spullen netjes bij elkaar. Toch kwam ik erachter dat ik stiekem nog best veel meeneem. Kijk maar!

iPhone 5

Waar ben ik toch zonder mijn iPhone? En ik denk dat ik voor velen spreek. Zonder mijn telefoon ga ik de deur niet uit. Ik gebruik deze namelijk zakelijk: voor mijn twee banen en stage op het moment, maar ook voor de universiteit. Daarnaast is deze privé ook heel belangrijk. Ook dient mijn telefoon vaak als camera als ik een leuke stedentrip ga doen en geen plek heb in mijn koffer voor mijn camera.

Ray Ban

Hij kan eindelijk weer in mijn tas! Na een lange en grauwe winter kunnen we nu weer (bijna) dagelijks van de zon genieten. Deze zonnebril is onmisbaar voor mijn wandelingen tijdens de lunch en mijn fietstochten naar stage. En niet te vergeten: op het terras natuurlijk!

Note book

Dit notitieboekje gebruik ik iedere dag. Ik gebruik deze om mijn dagelijkse to-do lijstjes in te maken. Het werkt ontzettend fijn en het helpt mij om overzicht te bewaren. Ook is het heel erg handzaam als ik een vergadering heb en korte, bondige aantekeningen wil maken.

Dolce & Gabbanna Light Blue Limited Edition Parfum

Laatst was ik jarig en ben ik ontzettend verwend met deze parfum. Het is een Limited Edition van de bekende Light Blue parfum van Dolce & Gabbanna. Deze editie van de parfum heeft ook nog steeds die lichte, frisse geur evenals de reguliere versie en is perfect voor dit seizoen. Ik neem hem graag mee in mijn tas om deze af en toe op te kunnen doen.

Mango portemonnee

Dit is ook één van de items waar ik niet zonder de deur uitloop. Hij is ontzettend ruim en tijdloos. Van pinpas tot ov-kaart en van mijn Radboud studentenkaart tot rijbewijs: alles zit bij mij bij elkaar.

NSMBL agenda

Ik ben één van de (weinige waarschijnlijk) traditionele papieren agenda gebruikers. De elektronische agenda op mijn telefoon gebruik ik namelijk nauwelijks. Nog steeds schrijf ik al mijn afspraken in mijn agenda: nu alle afspraken voor mijn werk en stage en als ik in september met mijn master begin al mijn colleges en deadlines. Deze NSMBL agenda heeft de leuke bijkomstigheid dat het ook nog eens vol staat tips voor bijvoorbeeld leuke interieurwinkels, een succesvolle carrière en lekkere , maar verantwoorde tussendoortjes die je zelf kan maken.

Solar polaroid foto

Het is fijn om je vriendinnen dicht bij je te dragen. Daarom heb ik een hele fijne herinnering in mijn tas gedaan: een foto van Solar 2014 met twee vriendinnen. Deze polaroid foto doet me denken aan het fantastische weekend dat we met z’n drieën gehad hebben afgelopen zomer. Soms kom ik deze tegen als ik iets uit mijn tas moet pakken en word ik helemaal vrolijk.

Maybelline mascara

Aangezien ik vaak veel en lang van huis weg ben, neem ik regelmatig make-up mee in mijn tas. Ik vind het fijn dat ik de kans heb om mijn make-up bij te werken en er verzorgd uit te zien.

Nivea handcrème

Wat ook standaard in mijn tas zit is handcrème. Op het moment gebruik ik Nivea Douceur Zijdezacht. Een handig klein tubetje dat altijd in je tas past. Ik vind het fijn om deze bij te hebben, zo blijven mijn handen altijd zacht!

Wat heb jij altijd in je tas zitten? Ik ben benieuwd!

Lees ook What’s in Mara’s bag 

Michelle de Gier (21) is dit jaar afgestudeerd als communicatieprofessional. Met veel ambitie is ze nu aan het doorstuderen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, waar ze de opleiding Communicatie- en Informatiewetenschappen volgt. Schrijven is één van haar grootste passies en daarom schrijft ze ook met veel enthousiasme voor Damespraatjes. Naast het studeren en schrijven werkt ze op de contentafdeling van een vakantiehuizenexpert. In de vrije tijd die dan nog over is voetbalt ze fanatiek en is ze graag in de buurt van haar vriendinnen, vriend en familie.

 

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook