fb

What’s in Mara’s bag?

Steeds meer bloggers doen het, dus kon ik niet achterblijven: jullie een kijkje geven in mijn tas! En ik moet zeggen dat dit voor mij zowel best leuk als best even schrikken was. Wat een bende! En ik moet nu ook zeggen dat ik veel beter snap waarom ik altijd naar mijn spullen met zoeken. Dit vond ik!

Nikon D3100

Deze gaat (bijna) overal mee naartoe! Ik gebruik hem voor werk, maar neem hem altijd mee naar huis omdat ik hem ook daar vaak gebruik. Ik heb hem twee jaar geleden als kerstcadeau van Damespraatjes gekregen, en ik ben er nog steeds ontzettend blij mee.

DKNY portemonnee

Deze gaat ook al weer wat jaartjes mee. Ik kreeg hem voor mijn 19e verjaardag van twee vrienden uit de sportschool. Hij is ontzettend fijn, dus ik zal deze hoogstwaarschijnlijk gebruiken tot de dood ons scheidt.

Kaartje Zuiderterras

Tussen kerst en oud en nieuw zijn mijn vriend en ik met mijn ouders en mijn zusje naar Antwerpen geweest. Winkelen, eten, drinken… Je kent het wel. Een geweldig restaurant waar we heel goed hebben gegeten heet Zuiderterras. Kaartje meegenomen en in mijn tas gelaten met de hoop dat ik daar nog eens terugkom.

iPhone 4

Er was eens een dag dat ik ook een iPhone 5 had… Helaas, helaas is die gesneuveld en gebruik ik nu de oude iPhone 4 van mijn vriendje. Heel lief van hem, maar stiekem mis ik mijn ex-phone heel erg!

Paracetemol

Mensen die mij kennen weten dat ik nogal debiel kan doen. Heel druk, veel praten, alles opmerken… Heel vermoeiend kan ik je vertellen. Als ik mijn energie niet goed verdeel krijg ik vaak aan het einde van de dag hoofdpijn, vandaar dat ze altijd in mijn tas zitten.

nybf eye & face treatment

I love NYBF! Het is een geweldige huidverzorgingslijn waar ik sinds een aantal maanden mijn gezicht mee verzorg. Zowel ’s ochtends al ’s avonds was ik eerst mijn gezicht met de cleanser, gebruik dan het eye & face serum en sluit af met the pearl cream. Al meerdere complimenten over mijn stralende huid gekregen de afgelopen tijd, dus ik ga lekker door hiermee!

Losse muntjes

Ik heb een hekel aan wachten bij de kassa. En dan met name op mensen die na het betalen even hun hele portemonnee gaan staan organiseren… Vreselijk! Omdat ik zelf niemand tot last wil zijn gooi ik daarom maar al mijn wisselgeld in mijn tas. Twee voordelen: het is lekker snel én als ik geld nodig heb kan ik gewoon mijn tas omkieperen. Eén nadeel: het is zeer regelmatig buitenlands geld, waar ik dan weer niks aan heb.

iPhone oplader

Ik ben letterlijk vergroeid aan mijn telefoon. Waardoor hij dus ook meestal binnen een halve dag leeg is. Deze leuke gekleurde oplader heb ik zelf gepimpt, zodat ik altijd weet dat deze van mij is. Can’t live without it!

Snoepje

Gratis meegepakt bij een restaurant. Wekelijks voorkomend iets en een verschrikkelijke gewoonte.

I (L) Berlin aansteker

Van mijn zusje uit Berlijn gekregen. Ze weet dat ik in het weekend soms een sigaret opsteek (mijn aller slechtste gewoonte), dus dacht mij hier wel blij mee te maken. Is haar gelukt, want dit is de enige aansteker die ik nog nooit kwijt ben geraakt.

Muts

Hier bewaar ik mijn camera in. En mocht het ineens super koud worden, dan gebruik ik hem gewoon lekker als muts.

2 reacties

Reageer ook