fb
Damespraatjes Damespraatjes

Wesley Sneijder gaat helemaal over de rooie tegen Sylvana Simons

“Uiterst correct! Een voorbeeld voor jonge voetballers.” Dat is het beeld dat ik van profvoetballer Wesley Sneijder heb. Echt een topper! Zowel binnen als buiten het veld. Maar gisteren ging hij op Instagram even helemaal los op Sylvana. En zag ik een heel andere Wesley dan ik ooit had gezien. Hij gaf zijn ongezouten mening over Bij1-politica Sylvana die een debat in de gemeenteraad van Amsterdam aanvroeg nadat een man bij dichtbij de Nederlandse bank door de politie was doodgeschoten. 

Heerlijk debat

“Ik heb vandaag een heerlijk debat gezien in Amsterdam, waarin ik Sylvana Simons zó klein heb zien worden. Haar verhaal was niet sterk genoeg en ze heeft het alleen maar over kleur en kleur.”

Ga naar de maan en blijf daar

Maar Wesley beperkte zich niet alleen tot haar woorden. Hij bekritiseerde Sylvana ook als persoon. “Zij heeft het geprobeerd als presentatrice, als actrice en weet ik niet wat nog meer. En nu als fractievoorzitter. Maar waar wil je nu naar toe? Naar de maan? Doe dat dan! Doe dat dan gelijk. En blijf er gelijk”.

Flink onder vuur

Niet alleen Wesley gaf Sylvana er flink van langs. Eerder gebeurde dat ook al in de Amsterdamse gemeenteraad. Maar ook op social media en in de kranten kwam Sylvana flink onder vuur te liggen.

Don Quichote?

Zelf vraag ik me iedere keer af “Is zij echt zo bevlogen of wil ze in het middelpunt van de belangstelling staan?” Gelooft ze echt in wat ze zegt en wil ze er voor strijden? Is zij een Don Quichote? Of wil zij hoe dan ook aandacht. Positieve of negatieve maakt niet uit? Weet jij het?

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook