Wauw: Trijntje Oosterhuis toont enorm gewichtsverlies!

Wij zijn helemaal dol op Trijntje Oosterhuis. Het is natuurlijk een geweldige zangeres, maar ook een krachtige powervrouw! Ook vonden we haar er altijd goed uitzien, vooral haar curvy lichaam was super mooi. Tegenwoordig rockt Trijntje een nieuwe look. Ze is namelijk flink afgevallen. Enne, she still looks amazing!

Trijntje op 22 juni 2017

Een prachtig curvy lichaam

Trijntje nu!

Een prachtig super slank lichaam!

Wat een verschil

Hoe ze het heeft geflikt, weten we niet. Maar wat ziet ze er goed uit! Ben jij ooit zo veel afgevallen? Hoe heb je dat toen gedaan? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.


3 reacties

Chriska -

Trijntje heeft de Alizonne methode gedaan. Even googelen en jullie hadden dit in het artikel kunnen zetten. Combi van kh-arm dieet, supplementen en speciale behandelingen.

Charlotte -

Ik ben nu aan het afvallen, nou ja proberen. Ben 7 maanden bezig en 7 kilo kwijt. Had het graag wat meer gezien maar worstel met mijn liefde voor kaas en chocolade. En mijn afkeer voor het sporten. Eet geen aardappels rijst of pasta meer en het helpt wel wat. Ben ontzettend benieuwd hoe Trijntje zoveel is afgevallen. Al vond ik haar curves ook heel mooi en vrouwelijk. En stoer dat ze er toch zo glamorous mee kon uitzien.

Gina -

Ik ben 15 kilo afgevallen door koolhydraat arm te gaan eten. En ook geen last meer van mn PDS. HEERLIJK

Reageer ook