fb
Damespraatjes Damespraatjes

Wat zijn de voordelen van een Samsung smartphone?

samsung

Oh, wat heb ik veel irritaties rondom mijn huidige smartphone. Het geheugen is constant vol, de batterij is snel leeg en was hij gewoon hartstikke duur. Tijd voor een nieuwe van een ander merk! En ik twijfel dus al langer voor het aanschaffen van een Samsung smartphone. Ik zocht uit wat Samsung zo goed maakt en schreef het hier op. Wie weet heb jij daar ook nog wat aan! Een Samsung kopen: wat zijn daar de voordelen van?

Batterij

Eén van de topredenen waarom ik erover denk om naar Samsung te switchen: mijn batterij is altijd leeg. Echt, overal waar ik ga, sleep ik een oplader mee. Zelfs als ik één uur bij een vriendin ga lunchen, moet hij worden opgeladen. Ook als ik hem in de auto voor het navigeren gebruik, laat ik hem tijdens het rijden aan de oplader hangen. Doe ik dit niet? Dan is mijn batterij aan het einde van de straat leeg. Met een Samsung toestel zouden deze stuggles tot het verleden behoren. De telefoons van Samsung zijn namelijk voorzien van een batterij met een zeer lange levensduur. Daarnaast ondersteunen ze ook de Quick Charge technologie, waardoor ze super snel opladen. Nooit meer gedoe met snoertjes onderweg!

Privacy en beveiliging

Hoe vaak horen we verhalen we gehackte telefoons, social media accounts en andere belangrijke informatieplekken? Naar mijn idee te vaak! In veel gevallen komt dit soort slechte beveiliging en had het voorkomen kunnen worden door het gebruik van een beter wachtwoord, tweetraps beveiliging of gezichtsherkenning. Samsung is een echte voorloper op het gebied van beveiliging en het veilig houden van jouw informatie. Zo werken zij voor de Samsung Galaxy 8, 9 of 9+  al met met een irisscanner, die je telefoon als beste beveiligt.

Lees ook: Kan je de afwas doen met handzeep?

Opslag

Hoe vaak heb jij dat je eerst foto’s, video’s en apps moet verwijderen, voordat je een nieuwe foto of video kunt maken. En dan natuurlijk altijd nét op het moment dat jouw (klein)kind zijn eerste stapjes zet of voor het eerst mama of oma zegt. Het gebeurde mij toen mijn dochter van drie voor het eerst op de ski’s van helemaal boven, zonder vallen, naar beneden kwam skiën. Ik was zo trots als een pauw, maar niemand heeft het kunnen zijn. Het geheugen van mijn telefoon was vol… Met een Samsung toestel zal je dit niet gebeuren! En wist je dat je jouw smartphone dan kunt uitbreiden met een microSD-kaart?

Scherm

In een tijd waarin foto’s en video’s veel op de smartphone worden gemaakt en bekeken, wil je natuurlijk een goed scherm. Dit is bij Samsung dan ook meteen hun grootste paradepaardje! De schermen zijn helder, scherp en levendig. Pronken met jouw (klein)kinderen was nog nooit zo leuk en levensecht!

Ben jij klaar om de overstap ik maken? Praat mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook