fb
Damespraatjes Damespraatjes

Wat zijn de mooiste manieren om een TV in je interieur te verwerken?

In de slaapkamer wilden Ward en ik eigenlijk nooit een TV hebben. Het kijken van televisie voor het slapengaan kan flink effect hebben op het inslapen. Meestal lezen we dus een boek of kijken we een film op de TV beneden. En toch overwegen wij nu om een televisie in de slaapkamer te nemen. We verlangen ernaar om heerlijk vanuit bed nog dat filmpje voor het slapengaan te kijken of om de kinderen in het weekend ’s ochtends tussen ons in alvast wat te laten kijken. Maar hoe verwerk je een TV nou mooi in je interieur?

Waar televisies vroeger bakbeesten van dingen waren, zijn ze tegenwoordig slank en gracieus. Een televisie is dus al veel makkelijker en mooier in je interieur te verwerken dan vroeger. Wat zijn nou de mooiste manieren? Wij zochten het voor je uit!

TV op pootjes

Helemaal hot zijn de televisies op pootjes. Er zijn merken die de televisie zo verkopen, maar wist je dat je ook een gewone flatscreen TV zelf op een vloerstandaard kunt plaatsen. Zelf vind ik dit een mooie oplossing voor in de slaapkamer, studeerkamer of woonkamer. Heel stijlvol en mooi in bijna elk interieur.

TV in een open kast

Een aantal jaar gelegen plaatsten veel mensen hun televisie in een kast die dicht kan. Zo kon je hem ‘verstoppen’ als je niet keek en hem tevoorschijn toveren als je iets wilde kijken. Helemaal van nu is het ophangen van een TV in een open kast. Dit kan je doen door middel van een tv-beugel, maar ook in een kast die hier speciaal voor is gemaakt.

TV op een zwarte muur

Thuis hebben wij een grote speelhoek voor de kinderen. Hier hangt ook een TV, waar zij ’s avonds en in het weekend graag lekker naar kijken. Omdat we geen budget hadden om de televisie daar in een kast weg te werken, hebben we besloten de muur achter de TV zwart te schilderen. Hierdoor valt de TV veel minder op en de zwarte muur geeft het geheel een gaaf effect.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @woneningro

Wat vind jij mooi?

Wat vind jij van deze manieren om elegant je televisie in je interieur te verwerken? Wij zijn heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Joris -

Zwevend aan de muur. Uiteraard wel zonder zichtbare kabels. Gootje in de muur dus.

Reageer ook