fb
Damespraatjes Damespraatjes

Wat zijn de laatste trends op het gebied van verlichting?

Mijn vriend en ik zijn sinds kort op zoek naar een nieuw huis. We blijven wel gewoon in Amsterdam, maar zijn opzoek naar iets groters. Wie de Amsterdamse huizenmarkt een beetje kent, weet dat het niet makkelijk is. Daar probeer ik een beetje doorheen te kijken en me te richten op alle leuke dingen die bij een nieuw huis horen: inspiratie opdoen, winkelen en inrichten! Ik heb me volledig laten onderdompelen in de wereld van de binnenhuisstyling en hier springt één trend wel heel erg bij uit: industrieel.

 Amsterdam, New-York, Berlijn en Londen

Een paar jaar geleden zagen we de industriële trend vooral bij hippe zaakjes en cafétjes in staden als Amsterdam, New-York, Berlijn en Londen. Dit soort plekken lopen vaak voor en zijn goede plekken om de woontrends van de toekomst te spotten. Zo dus ook de industriële trend. Deze kenmerkt zich door robuuste materialen, stoere producten en opvallende eye-catchers. Je ziet veel hout, ijzer, koper en leer. Het is een trend die staat voor stoer en komt goed tot zijn recht in grote, open ruimtes.

Lekker lampen kijken!

Deze trend zie je ook terug op het gebied van verlichting. Geen idee hoe een industriële lamp eruit ziet of wil je gewoon even lekker lampen kijken? Wij hebben hier lekker wat inspiratie voor je!

1
2
3
4
5
6

Alle bovenstaande lampen zijn verkrijgbaar bij Lamp-thuisbezorgd.nl. Hier hebben ze natuurlijk veel meer dan alleen industriële lampen. Je kunt er ook terecht voor design, moderne, landelijke, stoere en brocante lampen. Ook stuk voor stuk prachtitems.

In ons nieuwe huis gaan we zeker voor die vette industriële look! Voor nu blijft het nog even bij dromen, maar hopelijk kunnen we snel écht spullen aanschaffen en het zo mooi mogelijk inrichten.

Wat vind jij van deze trend? Zou jij deze lampen wel in jouw huis willen zien? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook