fb
Damespraatjes Damespraatjes

Wat kost een nieuwe badkamer?

Wat kost een nieuwe badkamer prijs

De badkamer is al lang geen plek meer waar je alleen komt om je tanden te poetsen en te douchen. Het is een ruimte die veel mensen gebruiken om tot rust te komen en even aandacht voor zichzelf te hebben. Zo trek ik elke ochtend en avond 10 minuten uit om op mijn volledige gemak mijn tanden te poetsen, haren te borstelen en gezicht te verzorgen. Selfcare is belangrijk en geeft je belangrijke energie! Maar wat als jouw badkamer helemaal geen fijne plek is? Dan is het mogelijk tijd voor een nieuwe. Maar wat kost een nieuwe badkamer eigenlijk? 

Investering 

Het klinkt misschien wat decadent: een nieuwe badkamer nemen als je niet meer blij bent met de oude. En hoewel het om gemak en comfort gaat, zorgt een mooie badkamer vaak ook voor een waardestijging van je huis. Het is dus niet alleen een uitgave, maar ook een investering. Mocht je op een bepaald moment je huis willen verkopen, dan verdien je de nieuwe badkamer in veel gevallen helemaal terug. Goed om in je achterhoofd te houden bij het lezen van dit artikel!

Wat kost een nieuwe badkamer?

Wat een nieuwe badkamer kost, is van veel factoren afhankelijk. Zo gaan de kosten flink naar beneden wanneer je de oude badkamer zelf verwijdert én je de nieuwe badkamer zelf installeert. Hiervoor moet je echter flink wat kennis en ervaring achter de hand hebben en vaak is het dan ook efficiënter om hem door ervaren professionals te laten maken.

Maatwerk

Een andere belangrijke factor die van invloed is op de prijs, is de afwerking. Gaan jullie voor een echt marmeren vloer, koperen kranen, een inbouwdouche, maatwerk en andere luxe opties? Dan kom je een stuk duurder uit dan wanneer je een mooie complete badkamer koopt. Dit maakt duizenden of zelfs tienduizenden euro’s verschil!

Voorbeelden

Bekijk bijvoorbeeld eens de badkamers op deze afbeeldingen. We hebben hier ook direct de prijs bijgezet. Het gaat om pakketprijzen waarbij al het getoonde materiaal in de prijs is meegenomen. Dit scheelt vaak veel geld ten opzichte van een nieuw ontworpen badkamer.

Badkamer Marengo – € 2.495*

Eenvoudig, tijdloos en van alle gemakken voorzien.

wat kost een nieuwe badkamer

Badkamer Genus – € 5.471*

Trendy met marmer en zwarte kranen.

wat kost een nieuwe badkamer

Badkamer Ceta – € 8.619*

Luxe met vrijstaand bad en betonlook meubel.

wat kost een nieuwe badkamer

Klein maar fijn

Je ziet: al voor een hele vriendelijke prijs heb je een eerlijke en tijdloze badkamer. Maak er een plek van waar jij je helemaal op je gemak voelt en echt even die momenten voor jezelf pakt. Hier hoeft je badkamer echt niet super groot voor te zijn. Klein maar fijn kan net zo goed voelen! Heb je een kleine badkamer en wil je hem groter doen lijken? Kies dan voor grote tegels, waarbij je minder voegwerk ziet. Hoe meer voegen, hoe kleiner de ruimte lijkt. Ook goede verlichting kan wonderen doen voor de ruimte.

Praat mee

Wat kost een nieuwe badkamer? Dat heb je dus zelf in de hand, maar duur hoeft het niet te zijn! Wist jij al dat je voor zo’n mooie prijs een nieuwe badkamer kunt hebben? Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig.

* Prijs is geldig voor de badkamer hier afgebeeld. (Producten en daarbij behorende prijzen kunnen wijzigen.) Neem voor de actuele prijzen contact op met de winkel.  

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook