fb
Damespraatjes Damespraatjes

Was de iPhone 12 het wachten waard?

Wat vinden we van de nieuwe iPhone 12, dames? Was de presentatie van het nieuwe toestel het wachten waard, of wijkt deze nauwelijks af van zijn voorganger uit 2019? In dit artikel zetten we de belangrijkste verbeteringen op een rijtje. Ga je voor de iPhone 12 Mini, het basismodel, de iPhone 12 Pro of wellicht de iPhone 12 Pro Max? Bovenal is Apple er ook dit jaar in geslaagd om haar smartphone van verschillende interessante verbeteringen te voorzien. De neural engine, welke de toepassing van kunstmatige intelligentie mogelijk maakt, is hier een voorbeeld van. Tijdens het nemen van de foto’s van je kind of vriendinnen zal je hier weinig van merken. Het zorgt er echter voor, dat de werking van de telefoon als geheel sterk verbetert. Het is niet voor het eerst dat deze technologie in de smartphone verwerkt zit.

Tip: bekijk hier alle details over de iPhone 12! Ook vind je er de prijs van de verschillende modellen en de abonnementen waarbij deze telefoon aangeboden wordt.

Verschillende formaten van de nieuwe iPhone modellen

Een belangrijk verschil tussen de iPhone 11 en de nieuwste iPhone zit in het formaat van de diverse modellen. De iPhone 12 Mini is het kleinste model, met een formaat van slechts 5.4 inch. Perfect, voor consumenten die de telefoon voornamelijk gebruiken om te bellen en chatten. Zij hebben niets aan een groot toestel in hun broekzak of handtas! Apple’s nieuwste toestel  en de Pro-variant hebben een prettig formaat, met hun 6.1 inch. De toestellen komen hiermee overeen met hun voorganger.

Het grootst is de iPhone 12 Pro Max. Het toestel is de grootste iPhone die Apple in de laatste jaren ontwikkelde, met een formaat van 6.7 inch. Vind jij dit te groot, of vind je dit juist prettig bij het kijken van films en series?

Nog mooiere foto’s met de LiDAR-sensor

Niet onbelangrijk voor ons als dames is een goede camera. De iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max zijn uitgevoerd met een extra LiDAR-sensor. Het is voor het eerst dat Apple dit onderdeel in haar smartphone verwerkt. Overigens hebben we de sensor al eens eerder gezien, namelijk in de nieuwste iPad Pro! Met de camera in de nieuwe iPhone Pro en -Pro Max maak je haarscherpe foto’s. De verbeterde processor in de A14 Bionic-chipset maakt dat de foto’s snel na elkaar gemaakt kunnen worden. Ideaal, wanneer je huisdier of kind een gekke beweging maakt.

Waar de nieuwe iPhone en de iPhone 12 Mini geen LiDAR-sensor hebben, zijn ook deze telefoons uitgerust met een goede camera. Zo schiet je dagelijks fraaie plaatjes voor je Instagram- of Facebook-pagina!

 

Reageer ook