fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ware liefde: 84-jarige man neemt make-up lessen om zijn blind-wordende vrouw te kunnen opmaken

Als je van elkaar houdt en een gelofte naar elkaar aflegt dat je altijd  bij elkaar blijft, realiseert niet iedereen zich dat er dan ook écht zware tijden zullen aanbreken. In gezondheid en in ziekte klinkt misschien heel romantisch, maar puntje bij paaltje is dit het zeker niet altijd. Toch zijn er stellen die er dan het beste van weten te maken samen, zo ook Mona and Des Manahan. 

Make-up lessen

Het stel is al 56 jaar getrouwd en houdt nog steeds zielsveel van elkaar. Elke dag doen ze samen boodschappen, drinken ze koffie en doet de 84-jarige Des sinds kort de make-up van Mona. Des begon met het doen van Mona’s make-up vanaf het moment dat Mona langzaam maar zeker blind begon te worden. Des had voor deze tijd nog nooit make-up bij iemand opgedaan, dus om te leren hoe het moest nam hij lessen van make-up artiest Rosie O’Driscoll in het plaatselijke warenhuis.

Less is more

Des weet nu hoe hij lippenstift en blush moet gebruiken. Ook wordt hij steeds beter in het doen van Mona’s wenkbrauwen. Hij vindt het leuk om te experimenteren en verschillende producten te gebruiken. Toch kiest hij vooral voor een ‘less is more’ look. “We gaan absoluut niet voor hele zware make-up” zegt hij.

Hartverwarmend interview

Des en Mona werden samen geïnterviewd over hun speciale make-up momenten. Bekijk het gesprek hier:

Emotioneel

Wij worden zelf best een beetje emotioneel als we naar beelden van het stel kijken. Wat een lieve mensen en wat spat die liefde er vanaf. Dit gun je ieder echtpaar.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook