fb
Damespraatjes Damespraatjes

Waarom zou je voor design meubels in plaats van budget meubels kiezen?

design meubels

Waar kijk jij naar bij het kiezen van nieuwe meubels voor in huis? Hoe belangrijk zijn de prijs, het design, het materiaal gebruik en de inrichting van de rest van het huis voor jou? Zelf ben ik een totale interieur-freak die het liefst elke euro in haar huis zou stoppen. Het is dan ook niet gek dat wij vooral design meubels hebben staan thuis. Ja, het is wat duurder, maar er zijn zo veel redenen om eens niet zo op prijs, maar ook op kwaliteit te focussen. Wij leggen je graag uit waarom!

Het ontwerp

De Vitra Eames lounge chair, de Togo bank van Linge Roset, de Leolux  bank Bellice en de Fritz Hansen Egg chair: het zijn stuk voor stuk tijdloze en prachtige ontwerpen die al jarenlang meegaan. Het gave aan deze ontwerpen vind ik dat andere meubelmakers zich tot op de dag van vandaag nog door deze ontwerpen laten inspireren. Bij het kopen van design meubelen betaal je dus absoluut een beetje voor het geniale idee achter het ontwerp en daar mag je als consument heel trots op zijn.

Tijdloos

Zoals ik hierboven omschreef, gaan veel echte designklassiekers al jaren mee. Dat is wel fijn, want als je tienduizenden euro’s voor een bank betaalt, is het wel zo fijn dat hij over tien jaar nog steeds ‘van de tijd’ is en goed in je huis past. Bij designmeubels weet je bijna altijd zeker dat dit het geval is en dat het aanschaffen van een nieuw interieur voorlopig niet op je to-do lijstje hoeft!

Kwaliteit

Niet alleen betaal je wat meer voor het iconische ontwerp en het tijdloze design, zoals bijvoorbeeld bij een Leolux bank, ook is de kwaliteit van designmeubelen significant beter dan van budgetmeubelen. Designmeubelen horen niet te piepen, kraken of wankel te worden na een paar jaar. Of je er nou vandaag of over 10 jaar op gaat zitten: het zit heerlijk en zoals het hoort.

Service

Koop jij een fauteuil bij de grote blauw-gele reus?  Dan mag je hem zelf uit het magazijn pakken, hem zelf naar huis rijden, hem zelf in elkaar zetten en bij problemen het zelf oplossen. Koop je een design fauteuil? Dan wordt deze stoel gemonteerd én met een goede garantieregeling bij jou thuis neergezet. Dat is nog eens service!

Praat mee over design meubels

Ook overtuigd? Ik ben heel benieuwd of jij na het lezen anders naar design meubels zoals Leolux bent gaan kijken. We hopen je echt te inspireren om voor prachtige, tijdloze en kwalitatief uitmuntende meubels te kiezen. Ik kan je garanderen dat het je leven thuis ingrijpend zal veranderen! Hoe sta jij hierin? We zijn heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we altijd heel gezellig.

Sanne is regelmatig vreselijk jaloers op andere vrouwen: “Zelfs mijn man stoort zich aan mijn gedrag”

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Joris -

Is dit artikel toevallig reclame?

Reageer ook