fb
Damespraatjes Damespraatjes

Waarom onbeperkt internet op jouw telefoon onmisbaar is!

onbeperkt internet

Er was een tijd dat ik dacht dat ik heus wel zonder mobiele telefoon kon leven. Waarom zou ik dag en nacht bereikbaar zijn? Ruim twintig jaar later raak ik volledig in paniek als ik alleen al het vermoeden heb dat ik mijn iPhone kwijt ben. Mijn mobiel is mijn window to the world en ik kan me een leven zonder niet meer voorstellen. En erop onbeperkt internetten ook niet…

Onbeperkt internet

Ik heb ooit een app op mijn telefoon geïnstalleerd die nauwkeurig bijhield hoe vaak ik op mijn mobiel keek. Na een week heb ik met een rood hoofd de app weer verwijderd. Het komt erop neer dat ik gewoon de hele dag met mijn telefoon bezig ben. Niet alleen voor de leuk, maar ook zakelijk. Mailen, appen, informatie delen. Ik ben eigenlijk zo’n beetje dag en nacht online. Vandaar dat ik dacht: laat ik Sim Only vergelijken. Unlimited data is onmisbaar in mijn abonnement zodat ik me geen zorgen hoef te maken als ik over mijn bundel heen ga. Ik wil zonder zorgen overal en altijd kunnen appen, bij mijn mail kunnen, Facebooken en filmpjes kijken.

Geen verrassing achteraf

Als je een abonnement neemt met onbeperkt internet wordt het leven een stuk rustiger en overzichtelijker. De tijd dat je wanhopig zoekt naar hotspots of wifi is verleden tijd. Uren koffie drinken in hippe tentjes omringd door anderen flexwerkers omdat er wifi is en jij je werk kunt doen, hoeft dus ook niet meer. Met een Sim Only-abonnement kun je lezen en kijken wat je wilt zonder dat je achteraf torenhoge telefoonrekeningen ontvangt. Dat is een geruststellende gedachte toch?

Sim Only prijzen

Natuurlijk is het altijd verstandig om eens even uitgebreid te vergelijken. De verschillen in prijzen voor en databundels van Sim Only-abonnementen kunnen tamelijk groot zijn. Ga na hoeveel GB je aan mobiel internet per maand kwijt denkt te zijn en hoeveel je maandelijks belt via je bundel. Als je dat weet kun je Sim Only prijzen vergelijken. Er zijn plenty sites waarop je kunt vergelijken en kunt uitzoeken wat het beste voor jou is. Wil je bijvoorbeeld één of twee jaar vastzitten aan een abonnement, hoe snel wil je dat je internet is en hoeveel wil je maximaal besteden aan een abonnement? Dat is allemaal belangrijk om te weten.

Geen Wifi? No sweat!

Het voordeel van onbeperkt internet is dus dat je eventuele kosten die buiten je bundel vallen, bespaart. Van dat geld kun je weer andere leuke dingen kopen (lekkere latte macchiatos bijvoorbeeld) Bovendien kun je jouw mobiel gebruiken als hotspot voor je tablet en laptop. En als de wifi eruit ligt, schiet jij niet meer in de stress en blijft je hartslag gewoon lekker laag, want jij kunt immers doorgaan waar je mee bezig bent. Een vriendin zonder Sim Only-abonnement kan jouw hotspot gebruiken als ze onverhoopt zonder internet zit. Het loont dus de moeite om Sim Only prijzen te vergelijken en daaruit het voor jou best passende abonnement te kiezen.

Kun jij je mobiel nog uit je leven wegdenken?

Ben jij net zo aan je mobiele telefoon verknocht als ik? En raak je ook in paniek bij het idee dat je niet bereikbaar bent of niet op internet kunt? Laat het ons weten bij de comments onder dit artikel. Vinden we leuk :-)!.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Joris -

Is dit artikel toevallig reclame?

Reageer ook