fb
Damespraatjes Damespraatjes

Waarom horren zo ongelooflijk fijn zijn in tijden van warm weer!

Het is weer lekker warm buiten en je hebt fijn de ramen en deuren veel open. Laat de frisse lucht maar heerlijk naar binnen stromen. Nee, geen muggen en vliegen! Die wil je liever buiten houden. Want ze kunnen best vervelend zijn. Maar je wil die openslaande deuren naar je terras zo lang mogelijk open houden.

En ook wel eens ’s avonds binnen een boekje lezen terwijl het raam nog openstaat. En het licht binnen aan. Zonder hor zouden alle muggen, vliegen en andere vliegende insecten je het leven bijna ondraaglijk maken. Dus horren voor de ramen en een hordeur in de keuken.

Voordelen van horren

Een hordeur van nu is niet alleen maar een extra deur om insecten buiten te houden, maar ook een mooi strak en minimalistisch item wat precies past in je moderne interieur. Je geeft insecten geen kans meer om binnen te komen en tegelijkertijd heb je een mooie raamdecoratie. Horren en hordeuren zijn in tal van uitvoeringen te bestellen.

Zonder boren

Inzethorren zijn aan te brengen zonder dat je hoeft te boren of te schroeven. Een plissé hordeur staat hartstikke mooi en je geeft je woonkamer echt een beetje meer buitengevoel. Zet in de lente en de zomer de schuifpui maar lekker open en laat de hor voor schuifpui zijn werk doen. Rolhorren, vaste horren, schuifpui-horren, inzetrolhorren, scharnierende hordeuren, schuivende hordeuren en rolhordeuren zijn tegenwoordig allemaal verkrijgbaar. Goed opmeten is het halve werk. Dan kun je heel makkelijk online je hor bestellen en op maat laten maken. Eigenlijk is bijna elk raam of deur wel anders dus de maten verschillen dan ook altijd wel van elkaar. De voordelen van een hor voor je achterdeur, je bovenraam en je schuifpui zijn legio. Lekker onbezorgd buiten genieten van het lekkere weer om toch zo nu en dan naar binnen kunnen lopen om die lekkere snack te halen of wat drinken te pakken. Bovendien kun je het huis lekker laten doorluchten terwijl jij heerlijk met een mooi tijdschrift ligt te genieten van de zon. Een hordeur is echt ideaal!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook