fb
Damespraatjes Damespraatjes

Waar koop je een goedkope frituurpan die werkt met hete lucht?

Een paar jaar geleden mocht ik voor Damespraatjes frituren met hete lucht. Ik kende het toen nog helemaal niet, maar was vanaf moment één verkocht! Jullie weten vast wel dat ik dol ben op lekker eten, maar dat ik ook graag gezond blijf. Inleveren op smaak is geen optie en inleveren op het gebied van gezondheid ook niet. Een frituurpan die op lucht werkt is dan ook een apparaat dat ik sinds die eerste keer regelmatig gebruik.

Waarom frituren met hete lucht?

Frituren in vet is heel erg lekker, maar er kleeft absoluut een aantal nadelen aan. Het eerste grote nadeel is dat het heel erg ongezond is. Ja, we hebben vetten nodig, maar ik moet je teleurstellen: dit zijn niet de vetten die je terugvindt in het frituurvet. Daarnaast zorgt een avondje frituren ook voor een vieze frituurlucht die vaak lang in huis blijft hangen. Zelfs als je hem in de tuin zet, lijkt de geur alsnog overal te zitten. Jakkes! Door te frituren met hete lucht kan je genieten van de voordelen van frituren, namelijk snel een lekkere snack bereiden. Maar dan zonder dat ongezonde frituurvet en die ranzige lucht.

Wat maak ik er graag in?

Toen ik net begon met het frituren op hete lucht, maakte ik vooral frietjes, bitterballen en kaassoufflés. Dat waren de dingen die ik met de frituur associeerde. Tegenwoordig mag ik mezelf best een hete lucht frituur-pro noemen en heb ik heel veel lekkere dingen die ik erin maak. Zoals Hasselback aardappels, lamsvlees met een kruidenkorst of geroosterde amandelen. Echt zo super lekker!

Wat kost een frituurpan op hete lucht?

Zoals met alles, heb je deze frituurpannen in heel veel verschillende prijscategorieën. De prijs is afhankelijk van het merk, de grootte, standen en het design. Maar wist je dat je al een hete lucht frituurpan hebt vanaf € 84,00? Dit is de Aerofryer XL van het merk Nova. Hij is niet alleen heel voordelig, hij wordt door gebruikers ook super goed beoordeeld. Zo zie je maar: goedkoop is zeker niet altijd duurkoop!

goedkope airfryer

Waar kan je dit model kopen?

De Aerofryer XL van Nova kan je kopen bij Collishop. Hier hebben ze niet alleen dit model, maar hebben ze nog veel meer frituurpannen die met hete lucht werken. Je kunt ze filteren op inhoud, prijs en merk. Een friteuse kopen wordt zo een stuk makkelijker!

Frituur jij al op hete lucht? En zo ja, wat maak je dan het liefste? Ik ben heel benieuwd! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook