fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vrouwen aan het woord: Op welk lichaamsdeel ben jij het meest trots?

We vinden het altijd heel erg leuk om te weten hoe de vrouwen om ons heen over dingen denken. En er is maar één manier om daar achter te komen, en dat is door het te vragen. Regelmatig gaan we op zoek naar vrouwen om ze een vraag voor te leggen. Vandaag vroegen we ze: Op welk lichaamsdeel ben jij het meest trots? Benieuwd wat zij hierop te zeggen hadden? Dat lees je hier!

Op welk lichaamsdeel ben jij het meest trots?

Erika (48 jaar) – Trots op haar haren

“Ik ben het meest trots op mijn haar. Op mijn 48ste kan ik nog steeds zeggen dat ik geen grijze haar heb kunnen ontdekken. Ik heb een mooie volle bos waar ik eigenlijk maar weinig aan hoef te doen. Zeer regelmatig krijg ik complimenten en ook mijn kapper zegt dat het er heel goed en gezond uitziet.”

pexels-photo-167917

Katelyn (33 jaar) – Trots op haar ogen

“Als puber was ik heel erg onzeker en eigenlijk nergens trots op. Dit heeft heel lang geduurd, totdat ik mijn man ontmoette. Hij zei dat ik de mooiste ogen ter wereld heb. Eerst geloofde ik hem niet, maar hij zegt het nog elke dag tegen me. Door hem voel ik me voor het eerst mooi en ik geloof hem op zijn woord. Ik vind het heerlijk om me eindelijk mooi te voelen.”

pexels-photo-59657

Hannah (40 jaar) – Tros op haar innerlijk 

“Ik geef helemaal niks om mijn uiterlijk en dat heb ik altijd al gehad. Het is voor mij dan ook lastig om te zeggen op welk lichaamsdeel ik het meest trots ben. Ik vind het allemaal helemaal goed! Waar ik wel trots op ben, is dat ik mensen niet op hun uiterlijk beoordeel. Ik respecteer iedereen en kan zelden niet met iemand door één deur. Daar ben ik dan wel weer trots op!”

pexels-photo-48576

Waar ben jij trots op?

Op welk deel van jouw lichaam ben jij het meest trots? We zijn heel benieuwd! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook