fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vrouwen aan het woord: deze cosmetische ingreep liet ik uitvoeren

Elke vrouw is mooi zoals ze is. Toch geloven we bij Damespraatjes dat er helemaal niks mis mee is als je op zoek gaat naar manieren om je nog mooier, fijner en zelfverzekerder te voelen. Dat kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door sporten, gezonde voeding, meditatie of coaching. Maar ook zijn er vrouwen die ervoor kiezen een cosmetische ingreep te ondergaan. In dit artikel komen vijf vrouwen aan het woord die vertellen wat ze hebben gedaan en waarom (of waarom juist niet). Benieuwd naar hun verhaal? Lees dan met ons mee!

Hannah (43 jaar)

Ingreep: Schaamlipcorrectie

“Ik heb een paar jaar geleden een schaamlipcorrectie laten uitvoeren. Het was iets waar ik al lang onzeker over was en veel last van had. Na een gesprek met mijn huisarts en de cosmetisch chirurg was ik overtuigd: ik hoef me niet langer te laten beperken door mijn ongemak. De ingreep is nu een jaar geleden en ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel blij ben met het resultaat.”

Linda (59 jaar)

Ingreep: Halslift

“Regelmatig wordt mij gevraagd hoe het kan dat ik er zo veel jonger uitzie dan ik ben. Ik antwoord dan open en eerlijk dat ik diverse cosmetische ingrepen heb ondergaan. De ingreep met het meest indrukwekkende resultaat vond ik de halslift. Mijn hals en kaaklijn kregen weer veel meer definitie en dat doet zo veel met mijn gezicht.”

Nicoline (50 jaar)

Ingreep: Verwijderen spataderen

“Toen ik op vakantie tijdens een stranddag mijn lange broek wilde aanhouden, wist ik dat het tijd was om iets aan mijn spataderen te doen. De ingreep viel reuze mee en ik ben blij dat ik het heb gedaan. Mijn benen zien er niet alleen een stuk beter uit, ik heb ook minder last van pijnlijke benen en kuiten. Ik voel me letterlijk jaren jonger!”

Janine (33 jaar)

Ingreep: Lipfillers

“Mensen geloven het vaak niet als ik vertel dat ik mijn lippen heb laten opvullen. Dat zie ik als compliment, want ik wilde gaan voor een natuurlijk en subtiel resultaat. Dat is zeker gelukt. Ik voel me zo mooier en zelfverzekerder.”

Lydia (61 jaar)

Ingreep: Geen

“Ik heb nog nooit een cosmetische ingreep ondergaan. Waarom niet? Ik zou eerder zeggen: waarom wel? Ik ben blij met wie ik ben en hoe ik eruit zie. En daar ben ik trots op.”

Belangrijk

Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken. Denk dus goed na voordat je ervoor kiest om een ingreep te ondergaan. Kies voor een betrouwbare kliniek en ga altijd na of de arts bekwaam en bevoegd is. Laat je hierbij niet leiden door prijs, maar door kwaliteit en goede zorg.

Praat je met ons mee?

Heb jij ooit een cosmetische ingreep ondergaan? Waarom wel of waarom niet? We zijn heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Dat vinden we altijd heel erg gezellig!

Afbeelding boven dit artikel via: Unsplash+

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over! 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook