fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vrouw slikt in slaap per ongeluk haar diamanten verlovingsring door

In maart van dit jaar vroeg mijn grote liefde Ward mij ten huwelijk. Dit deed hij samen met onze dochter Sophia (Helena zat toen nog in mijn buik) en de aller mooiste ring die je je maar kunt voorstellen. Ook zonder ring had ik natuurlijk volmondig ‘ja’ gezegd, maar het geeft het toch iets extra’s. Ik heb hem altijd om en ben er elke dag nog even blij mee. 

Ring doorgeslikt

Iemand die ook heel blij is met haar verlovingsring, is Jenna Evans, een jonge vrouw uit San Diego. Zo blij, dat ze er alles aan zou doen om hem te beschermen. Zelfs als ze slaapt… En dat heeft voor een bizarre situatie gezorgd. Jenna droomde dat iemand de ring van haar wilde stelen. Om de ring te beschermen heeft ze hem toen afgedaan, in haar mond gestopt en weggespoeld met een slok water. En hoewel de beroving wél in haar droom was, was het doorslikken van de ring dat niet.

Operatief verwijderd

Toen Jenna de volgende ochtend wakker werd zonder de knoeperd van een ring om haar vinger, begon haar wat te dagen. Ze is naar het ziekenhuis gegaan en hier hebben ze de ring operatief verwijderd. Alles is goedgekomen met Jenna én haar ring. Gezien het feit dat Jenna vaker dit soort levendige dromen heeft, doet ze hem in bed voortaan af.

Praat mee

Heb jij ooit iets bijzonders meegemaakt met een dierbaar sieraad? Ik ben heel benieuwd! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig.

Volg jij ons al op Instagram? Hier krijg je een kijkje achter de schermen van Damespraatjes én in ons privé leven!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook