fb
Damespraatjes Damespraatjes

Anita: ‘Mijn vriend loert steeds naar andere vrouwen’

loert naar andere vrouwen

Echt, ze weet het zeker: in het begin van hun relatie loerde Rienk nooit naar andere vrouwen. Maar na een paar jaar samen doet hij dat wel. Schaamteloos keurt hij billen en borsten. “Naast dat ik het super gênant vind, maakt het me ook verdrietig en onzeker.”

Drie jaar heeft Anita nu een relatie met haar hunk Rienk. “Nog steeds ben ik hartstikke verliefd op hem. Rienk is de viking waar ik als meisje al van droomde. Groot, sterk, blond haar en blauwe ogen. Het is mijn tweede man. Voor Rienk had ik een relatie met Jan, de vader van mijn kinderen die totaal niet op Rienk lijkt. Jan was een betrouwbare man, een tikkeltje saai, maar ik hoefde niet bang te zijn dat hij bij me wegging. Uiteindelijk brak de sleur en de saaiheid in de relatie me op. Toch heb ik het nog een paar jaar met een soort tegenzin volgehouden, omdat ik het zo zielig voor de kinderen vond als ik zou scheiden van hun vader.”

Ondergrondse relatie

Het hek ging van de dam toen Anita Eric tegenkwam. “Ik ontmoette Eric op een feestje bij een vriendin. Ik stond in de keuken en was op zoek naar de witte wijn, toen hij opeens achter me stond. Met een fles champagne in zijn handen. Het leven was te kort om witte wijn te drinken, we konden toch beter een glaasje bubbels achteroverslaan, grijnsde hij. Man, ik was op slag verliefd en werd gek toen bleek dat Eric mij ook enorm leuk vond.” Eric en Anita houden hun relatie geheim en ondergronds. “Ik wilde niet gelijk huis en haard verlaten, ik moest eerst onderzoeken wat er was tussen Eric en mij en of er potentie in onze relatie zat.”

Een bizar goede minnaar

In het begin was alles geweldig. Anita bedacht zoveel mogelijk leugentjes en smoesjes om maar bij Eric te zijn en als ze bij elkaar waren was het vuurwerk tussen de lakens. “Eric was een bizar goede minnaar. De orgasmes die ik bij hem kreeg zijn niet te tellen. Dat had niet eerder een man voor elkaar gekregen.” Na een paar weken viel het Anita op dat Eric steeds vaker naar andere vrouwen keek. Soms verdraaide hij zijn nek zowat. “Ik kon er om lachen maar het lachen verging me toen hij gewoon stond te flirten met andere dames terwijl ik notabene naast hem zat. Stomverbaasd en zelfs een beetje bozig was hij toen ik er iets van zei. Waar ik me mee bemoeide? Hij mocht kijken waar hij wilde, daarover had ik niets te zeggen.”

Woedende kids

De relatie met Eric strandde. “Het deed me zeer en ik kon nergens naar toe met mijn liefdesverdriet, maar ik herpakte mezelf. De situatie met Jan werd onhoudbaar door sleur en saaiheid en steeds meer ruzietjes om niks. Ik besloot de scheiding aan te vragen. Een vreselijke periode volgde want de kinderen waren woest op mij. Ik was tenslotte degene die de relatie met hun vader verbrak en hem reddeloos en intens verdrietig achterliet. Inmiddels gaat het tussen Jan en mij weer goed en hoewel we geen lovers meer zijn, zijn we nog steeds heel goede ouders en zijn de kinderen de ene week bij mij en de andere bij Jan.”

Schatje wat is je cupmaat?

Nadat Anita een jaartje singel is, besluit ze zich in te schrijven op een datingsite. Ze wordt bedolven onder de mailtjes en uitnodigingen maar eentje springt er gelijk uit: de mail van Rienk. “Godsamme nou, hij schreef mij een prachtig mailtje en vroeg niet gelijk naar mijn cupmaat. Een verademing want dat is zo ongeveer de meeste gestelde vraag op die datingsite.” Ze ontmoeten elkaar en Anita is op slag verliefd op die grote viking. “Het was zo gezellig en vertrouwd, alsof we elkaar al jaren kenden. De seks is met Rienk ook fantastisch en de kinderen zijn dol op hem.” Geen vuiltje aan de lucht dus.

Loert ‘ie nou naar anderen?

Nou, niet helemaal, zegt Anita. Want het valt haar op dat Rienk, net als Eric toentertijd, steeds vaker naar andere vrouwen kijkt. En niet even een blik ofzo, nee, hij keurt de dames alsof het koeien zijn. “Maar echt he, zijn blik blijft net even te lang op borst- en bilhoogte hangen. Ik vind het super gênant echt, zeker toen mijn beste vriendin er voorzichtig over begon. Hij had haar ook zo bekeken en ze vond dat ongepast. Vanaf toen ben ik erop gaan letten en verdomd, hij loert naar bloedmooie vrouwen terwijl ik er bij ben. Het maakt me onzeker over mijn eigen lijf, want het goede leven met Rienk zorgt niet alleen voor veel plezier en liefde maar ook voor extra kilootjes.”

Ben ik niet meer aantrekkelijk?

Anita zit behoorlijk in haar maag met dat geloer van haar vriend. Erover beginnen durft ze niet zo goed omdat ze bang is voor een zelfde reactie die Eric had. “Ik denk dan: moet ik me niet zo aanstellen? Kijken alle mannen niet naar andere vrouwen dan? Maar dan denk ik aan het eerste jaar met Rienk en dan ben ik er zeker van dat hij toen niet naar anderen loerde. Waarom nu wel? Vindt hij me niet meer aantrekkelijk? Is het nieuwtje eraf? Of heeft hij behoefte aan andere vrouwen? Het maalt maar door mijn hoofd en elke keer sta ik op het punt erover te beginnen maar als puntje bij paaltje komt durf ik niet. Ik wil Rienk niet kwijt en ik wil geen zeurdoos zijn. Dus houd ik mijn mond en lijd in stilte.”

Hoe zou jij dit aanpakken? Snap je het dilemma van Anita? Of zeg je: meid, niks aan de hand, een gezonde kerel nou eenmaal graag naar andere dames? Praat mee in de comments onder dit artikel.

Foto door Karolina Grabowska via Pexels

Emma’s vriendin deelt gênante jeugdfoto’s van haar: “Ik wil niet zo op het internet te zien zijn!”

oude fotos op internet

Weet jij wat TBT is? TBT staat voor Throwback Thursday en de term wordt gebruikt wanneer je foto’s uit jouw persoonlijke fotoarchief deelt. Smullen is het wanneer de sterren van deze aarde foto’s uit de oude doos plaatsen. Niet alleen de sterren vinden het leuk om foto’s van tien, twintig of zelfs dertig jaar geleden te delen, ook wij ‘gewone stervelingen’ doen het graag. Zo ook Jessica, de jeugdvriendin van Emma. Alleen is Emma hier minder blij mee…Lees verder

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Petra van Dorp -

Ik snap dit echt nooit. ‘Ik heb een lul van een vriend die ongegeneerd naar andere vrouwen kijkt alsof het een vleesmarkt is en daar word ik zo onzeker van en ik wil hem niet kwijt’. Waarom zeg je niet ‘Wat is er mis met die boerenlul dat hij zijn aandacht niet bij mij kan houden? Als hij zo nodig altijd zijn hoofd verlekkerd om moet draaien, dan is daar het gat van de deur.’ Mens, twijfel niet zo aan jezelf. Stel je niet zo gruwelijk afhankelijk en jankerig op. Schop zo’n hufter gewoon de deur uit en ga voor iemand die niet zulk gedrag tentoon spreidt (en die zijn er!). Er is niets mis met jou, het is nergens voor nodig om onzeker te worden en schudt dat slachtoffergedrag van je af. Of je stelt hem de vraag en gaat het gesprek aan of je schopt hem de deur uit – kwijt ben je hem toch al, want voor hem ben je niets meer dan een oude vertrouwde hondenmand als hij nu al zo nodig om zich heen moet kijken. Je hebt letterlijk niets te verliezen behalve je eigenwaarde, en die zit al knap laag als je bij zo’n boerenlul blijft plakken. Actie, nu!

Reageer ook