fb
Damespraatjes Damespraatjes

Voordelige tuinset: wat is het beste moment om te kopen?

tuinset

Wat hebben we een lekkere zomer gehad he? Ik heb nog nooit zoveel van onze tuin genoten als in de afgelopen maanden. De kids hebben eindeloos op de trampoline gesprongen, rondjes door de tuin gefietst en elkaar natgespetterd in het badje. Waar ik dan zat? Heerlijk op onze tuinset. Boekje in mijn ene hand en (als het een beetje meezat) een Aperol Sprtiz in mijn andere hand. In de achtertuin hebben wij een geweldige tuinset waar ik dus veel gebruik van heb gemaakt. Onze voortuin staat er alleen een beetje leeg bij… Tijd om ook daar een leuke lounge-plek te creëren. En wist je dat het najaar hét moment is om dat te doen? Ik vertel je graag wat het beste moment is om een voordelige tuinset te kopen.

Sla nu je slag

Een tuinset kopen in het najaar of zelfs de winter; het is iets wat bijna niemand doet. Ook ik heb het nog nooit gedaan. De meeste mensen denken hier na het weer beginnen van het nieuwe schooljaar helemaal niet aan. We zijn druk met school, werk en alle andere dingen die weer opgestart worden na de zomervakantie. En juist dát is het moment om je slag te slaan.

Verlaagde prijzen

Een nieuwe loungeset voor buiten, een fijne tuinbank of een grote tuintafel; de meeste mensen kopen deze producten in het voorjaar. Helemaal logisch, want zo kun je er nog de hele lente en zomer van genieten. Toch is het eigenlijk het meest slimme om dit in het najaar aan te schaffen. Veel tuinmeubelwinkels hebben dan uitverkoop en verlagen de prijzen van hun producten. Een goed moment om te gaan shoppen dus.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tuinmeubelshop (@tuinmeubelshop)

Genieten van het nazomerweer

Het is niet alleen een voordelige keuze om nu een set tuinmeubelen te kopen, het is ook nog eens een slimme keuze. Dankzij de vaak heerlijke nazomerweken kan je nú al genieten van je nieuwe meubels. Waarom wachten tot het voorjaar om te gaan shoppen als het nu voordelig kan en je er ook goed gebruik van kunt maken? Als de laatste zonnige dag achter de rug is leg je de kussens weer binnen en dek je de set af. En trust me: in het voorjaar pak je hem weer als nieuw uit.

Zit nog lekkerder

Kortom: wacht niet tot de ‘R’ weer uit de maand is! Ga nu op zoek voordelige tuinset. Het zijn dure tijden en dan komen tips als deze extra goed van pas. Ik ga zeker een leuke loungeset voor onze voortuin kopen. We hebben hier aan het einde van de dag dat heerlijke namiddag zonnetje. Het is een fijne plek om voor het eten nog even wat te lezen en een kop thee te drinken. En het zit natuurlijk extra lekker als je er een goede prijs voor hebt betaald ;).

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tuinmeubelshop (@tuinmeubelshop)

We zijn heel benieuwd wat jij het beste moment vindt om een tuinset te kopen. Laat het ons weten bij de comments onder dit artikel. Vinden we leuk :-).

Foto boven het artikel door Andrea Piacquadio via Pexels

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over! 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook