fb
Damespraatjes Damespraatjes

Voor de echte pizza-fans: een pizza-kamp!

Kun jij aan bijna niets anders denken dan aan pizza eten en loopt het water je al in de mond als je ergens het woordje “pizza” ziet staan? Dan hebben we de ultieme vakantietip voor jou: een pizza-camp in Amerika!

We lazen op Metronieuws.nl dat het gaat om een tweedaagse verblijf dat geheel in het teken van pizza staat. Als je aankomt bij het kamp in Minneapolis krijg je een hut toegewezen en word je verblijd met een tas vol pizzaproducten.

Lees ook: een gezond alternatief voor pizza, de Aubergine pizza

Gelukkig zijn er ook allerlei activiteiten om aan deel te nemen, anders blijf je maar de hele tijd aan pizza denken (en je helemaal misselijk eten).  Je moet natuurlijk wel aan de nodige beweging blijven om niet helemaal dicht te groeien. Je kunt kanoën en boogschieten . In de avond is er muziek dat wordt verzorgd door het duo ‘The Time Life Pizza Collection’ :).


Zou je graag een keer naar dit kamp willen, dan moet je nog even geduld hebben. Eén keer per jaar wordt het georganiseerd en de editie 2016 is net geweest. Hier een linkje naar de website van het pizzacamp zodat je zelf alvast kunt kijken of reserveren.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook