fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vijf tips om er binnen één dag beter uit te zien in lingerie

Soms zijn er van die avonden dat je er éxtra goed uit wil zien in je lingerie. Veel vrouwen vinden dit best spannend, omdat ze zich onzeker voelen over hun lichaam of figuur. Wij hebben 5 tips waarmee jij in één dag aan je zelfvertrouwen kunt werken en beter in je vel komt te zitten. Natuurlijk zijn er nog veel meer manieren waardoor jij je extra mooi kan voelen, maar hier zijn mijn vijf favoriete manieren om me weer super sexy te voelen!

1. Ga onder de zonnebank

Een gezond kleurtje doet wonderen! Een zongebruinde huid geeft meteen een slankere indruk en een mooie gloed. Ook bevordert het de aanmaak van vitamine D, waar maar liefst 40 procent van de Nederlanders een tekort aan heeft.

2. Ga flink sporten

Een uurtje hard sporten geeft je niet meteen het lichaam van Doutzen Kroes, maar het is een begin. Daarnaast maakt je lichaam tijdens het sporten Endorfine aan, waardoor je je super gelukkig gaat voelen.

3. Zweten in de sauna

Na het sporten duik je even de sauna in om alle afvalstoffen uit je lichaam te zweten. Hierna voel je je niet alleen ontspannen, maar je ziet er ook een stuk relaxter uit.

4. Drink 2 – 3 liter water en eet bakken vol groente

Spoel je lichaam door met water en eet gedurende dag veel groente. Dit is laag in calorieën en zorgt ervoor dat je geen opgeblazen gevoel hebt aan het einde van de dag, dit is natuurlijk killing in een mooie lingerieset.

5. Schaf een geweldige lingerieset aan

Je kunt beter 10 geweldige setjes, dan 50 net-niet setjes hebben. Lingerie van een goede kwaliteit gaat langer mee en valt beter om je lichaam. Ook geeft een setje wat écht mooi valt je meteen bakken met zelfvertrouwen. En zelfvertrouwen, dat laat elke vrouw stralen!

Mara
Mara Blikslager (22 jaar) werkt voor online vrouwenmagazine damespraatjes.nl en studeert Reclame, Marketing en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze is gek op schrijven, de wereld ontdekken, socializen en sporten. Als Mara niet aan het werk is of in de schoolbanken zit is ze te vinden in het zwembad, op de spinning-fiets, in een hippe club of lekker op de bank. Ze woont in Amsterdam maar bezoekt regelmatig haar familie in het rustige Hilversum. 

Lees ook de andere artikelen van Mara Blikslager 

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook