fb
Damespraatjes Damespraatjes

Verpleger bezwangert patiënte die al 14 jaar in coma ligt

Het is een grote nachtmerrie: in een coma raken waar je misschien wel nooit meer uitkomt. Tijdens deze jarenlange comateuze toestand ben je volledig afhankelijk van familieleden en verplegers die zorg voor je dragen. Wat ze met je doen, weet je waarschijnlijk niet. En als je ooit nog wakker wordt, is het wel heel fijn als er tijdens de coma goed voor je gezorgd is. Het is een kwestie van vertrouwen. 

Zwanger

Ook voor de naasten van de patiënt is het zoeken naar een team van mensen die ze bij hun geliefde kunnen vertrouwen. Dat het helaas ook weleens mis kan gaan, blijkt wel uit een bizar verhaal dat zich afspeelde in de Amerikaanse staat Arizona. Een 29-jarige vrouw die al 14 jaar in coma ligt, bleek zwanger te zijn.

De dader

Achterhalen wie de vrouw zwager heeft gemaakt was niet moeilijk. Door van alle mannen die bij haar op de kamer zijn geweest DNA af te nemen, rolde er al snel een verdachte uit de bus. Het bleek een 36-jarige verpleger die al acht jaar in de instelling werkt. De man is gearresteerd.

Baby

Het babytje van de vrouw is inmiddels geboren. Het jongetje wordt door familieleden van de moeder verzorgd.

Wat een verhaal… Het moet voor de familie van de vrouw al vreselijk zijn dat hun geliefde al 14 jaar in een coma ligt, maar als ze dan ook nog eens verkracht wordt en een kind krijgt? Verschrikkelijk. Wij wensen ze allemaal heel veel sterkte toe!

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook