fb
Damespraatjes Damespraatjes

Veel thuis? Geef je muur een nieuwe kleur

verf-veel-thuis

‘Dankzij’ de tweede grootschalige uitbraak van het coronavirus in Nederland, moeten we weer massaal thuiswerken. Waar de meeste mensen dat in het begin wel prettig vonden, is een groot deel van de werknemers er nu wel klaar mee. “Ik heb het gevoel dat de muren op me afkomen”, appte een vriendin mij laatst. En zij is niet de enige die dit heeft! Het coronavirus kunnen we niet laten verdwijnen, maar we kunnen je wel een tip geven om het allemaal wat dragelijker te maken: geef je huis een opknapbeurt. Wedden dat die mooi geverfde muren een stuk minder op je afkomen?

Lekkerder slapen

Ook ik pakte er tijdens de coronacrisis een pot verf en een roller bij. Onze slaapkamer was altijd ‘gewoon’ kleur 9010 (gebroken wit) van Sikkens verf, maar laatst gaf ik de muur achter ons bed een andere kleur. Hij is nu heel lichtgrijs, wat heel mooi staat bij het grijze hoofdbord van onze boxspring. Hoe één muur je slaapkamer een compleet nieuwe uitstraling kan geven, ik vind het elke keer weer bijzonder om te zien! En op de een of andere manier slaapt het lekkerder, in zo’n vers-geschilderde kamer.

Kleur waar je blij van wordt

Het thuis kantoor is ook een fijne plek om eens aan te pakken. Je zit hier immers ineens een stuk vaker dan je deed toen je nog gewoon naar kantoor ging. Kies hierbij een kleur waar je heel blij van wordt én die het goed doet als achtergrond bij een Zoom meeting. Denk bijvoorbeeld aan een kleur als donkergroen, koraaloranje of koningsblauw. Bang deze kleur snel zat te zijn? Niet doen! In het ergste geval schilder je de muur weer over.

Waarom Sikkens verf?

Waarom zou je Sikkens verf kopen? Omdat dit verf van goede kwaliteit is! Vraag maar eens aan een professionele schilder met welke merken hij/zij graag werkt. De kans is heel groot dat Sikkens bij de favoriete merken zit. Deze verf is van hoge kwaliteit, dat merk je al tijdens het schilderen, maar ook in de jaren die volgen. Schilderen met goedkopere verf is natuurlijk mogelijk, maar houd er dan wel rekening mee dat je waarschijnlijk met meer verf en tijd rekening moet houden.

Praat mee

Ik weet zeker dat ook jouw huis veel fijner voelt als het weer voorzien is van een frisse lik verf. Ik ben heel benieuwd voor welke kleur jij zou gaan! Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we altijd erg gezellig. En voor nu: hang in there! Samen slaan we ons door deze crisis heen.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook