fb
Damespraatjes Damespraatjes

TV kijken zonder kabel, kan dat?

Toen ik 15 werd mocht ik voor het eerst een televisie op mijn kamer van mijn ouders. Ze waren er eigenlijk nooit enthousiast over, maar ik bleef maar doorvragen en uiteindelijk mocht ik er dan echt één. Op mijn verjaardag kreeg ik een grote doos met een prachtige TV erin. En wat was ik ongelofelijk blij! Meteen wilde ik de doos uitpakken en alles gaan installeren, maar al snel kwam ik erachter dat ik helemaal geen kabelaansluiting in mijn kamer had. Lekker handig.

Kabel doortrekken

De eerste paar maanden heb ik alleen maar dvd’s kunnen kijken op mijn mooie nieuwe TV en was het onmogelijk om televisiezenders te ontvangen. Uiteindelijk hebben we een monteur ingehuurd om de kabel naar mijn slaapkamer op zolder door te trekken. Dit heeft toen flink wat geld gekost en eerlijk gezegd zag die kabel er ook niet echt mooi uit…

TV kijken zonder kabel, kan dat? 2

Zonder kabel

Tegenwoordig heb je geen kabel meer nodig om televisie te kijken. Zo kan je bij KNIPPR via apps die je met Chromecast of Apple TV4 installeert, zonder kabel op je TV alle televisiezenders ontvangen. Daarnaast kan je al deze zenders ook nog eens via je mobiel, tablet en computer of laptop bekijken.

Dit is ook handig wanneer je alleen een abonnement voor internet hebt, maar hier geen TV abonnement bij hebt. Door de komst van streamingdiensten als Netflix, kijken we tegenwoordig een stuk minder televisie. Het is dan ook zonde om hier wel een heel uitgebreid pakket voor af te sluiten. Een kabelvrije dienst zoals KNIPPR is dan echt ideaal.

Wat zijn de voordelen van kijken zonder kabel?

We zetten alle voordelen van het televisie kijken zonder kabel nog even voor je op een rijtje!

  • Een kabelvrij huis ziet er een stuk beter uit!
  • Al die losse kabels zijn heel kwetsbaar, je trekt ze makkelijk los of kapot tijdens het schoonmaken. Geen kabels betekent dat ze niet kapot kunnen gaan!
  • Je kunt televisie kijken op plekken waar je geen aansluiting hebt.
  • Je kunt op al je devices kijken! Dus ook op je tablet als je lekker in bad zit of op je telefoon in de tuin.
  • Een kabelvrije dienst zoals bijvoorbeeld KNIPPR is heel voordelig.
  • Je bent niet meer langer afhankelijk van de grote televisie-aanbieders en kunt eindelijk kiezen wat je zélf fijn vindt!

Hoe doe jij dit?

Hoe kijk jij momenteel televisie? Heb jij nog allemaal kabels door het huis lopen of ben jij ook al overgestapt naar een kabelvrije dienst? Wij hebben in het huis waar wij nu wonen nog wel heel veel kabels lopen, maar deze willen we in ons nieuwe huis niet meer. Veel mooier en veel moderner.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook