fb
Damespraatjes Damespraatjes

Binnenblijven dit weekend? Dit zijn de leukste vrouwenseries op Netflix!

Het belooft een druilerig weekend te worden! Dat heeft natuurlijk een aantal nadelen, maar ook één heel groot voordeel: je kan lekker een Netflix marathon in bed of op de bank houden! Ik heb een lijstje gemaakt met mijn favoriete vrouwenseries. Hopelijk kan jij er net zo van genieten als ik!

1. Grace and Frankie

Grace en Frankie zijn stomverbaasd wanneer hun echtgenoten aangeven te willen scheiden. Ze zijn nog verbaasder als ze horen waarom…

2. Drop Dead Diva

Oppervlakkige, ultra slanke, Debbie Dobkins komt om in een auto ongeluk, maar reïncarneert als slimme, volslanke, advocate.

3. Life Unexpected

Nadat Lux jarenlang in een pleeggezin heeft gezeten, spoort ze haar echte ouders op in de hoop meer vrijheid te krijgen. In plaats daarvan krijgen ze de gedeelde voogdij.

4. The Client List

Wanneer haar man plotseling verdwijnt begint Riley Parks te werken als masseuse in een massagesalon waar eveneens seksuele pleziertjes op het menu staan.

5. New Girl

Jessica, die nog steeds herstellende is van een stukgelopen relatie, trekt in bij drie jongens die haar laten zien hoe de wereld in elkaar steekt.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook