fb
Damespraatjes Damespraatjes

Tover je huis om tot je favoriete plek!

huis favoriete plek

Thuis, de plek waar jij je het prettigst voelt. Een vertrouwde omgeving. Helemaal gestyled naar hoe jij het wilt en mooi vind. Je huis is waarschijnlijk de plek is waar jij het allerliefste bent. Maar ben jij ook wel eens toe aan iets nieuws? Uitgekeken op het oude en tijd voor een frisse wind en nieuwe stijl? Dan ben je vast niet de enige. Lees snel verder en ontdek onze tips!

Je eigen huis

Je huis is de plek waar je elke dag weer thuis komt, na een lange werkdag of een vakantie. De plek waar jij je thuis hoort te voelen, te slapen, douchen en eten. Belangrijk is dat jij je ook echt thuis voelt! Kijk je met een kritisch oog naar je huis en zie je mogelijkheden om de wooncomfort nog meer te vergroten? Die bank wil je eruit en een nieuwe er voor terug, de muren mogen ook wel eens een likje verf gebruiken. En als we dan toch bezig zijn, dan pakken we toch meteen alles aan? Een leuke klus maar ook veel werk. En wat wil je nou eigenlijk echt? Waardoor voel jij je op je gemak en echt thuis?

Inspiratie

Om antwoord te kunnen geven op alle voorgaande vragen is het goed om inspiratie op te doen. Er zijn natuurlijk ontzettend veel mogelijkheden hiervoor. Ga bijvoorbeeld eens kijken naar verschillende woonprogramma’s op televisie. Hier gaan ze vaak gehele woningen stylen. Of blader eens door wat woonbladen. Maar wist je ook dat er genoeg blogs bestaan over interieur? Dankzij deze blogs blijf jij op de hoogte van de nieuwste trends betreft het stylen van je huis! Daarnaast zal je verrast worden als je eens met een andere blik de huiskamer van je vrienden bekijkt. Als je echt kijkt zie je ongetwijfeld veel meer dan de vorige keer.

Een lekker geurend huis

Naast dat je je woning kan stylen met de laatste trends, is het mogelijk om je zintuigen op een andere te prikkelen. Heb jij al eens gehoord van het merk Maison Berger? Een frans merk met een aantal heerlijke producten voor een heerlijke geur in je huis! Wie wil dat nou niet? Een lekker geurend huis. Van een aangename geur wordt je blij. Lampe Berger is een brander die een heerlijke geur verspreid in jouw huis. Naast dat hij zorgt voor een lekker ruikend huis is de brander zelf ook nog eens een eye-catcher in jouw kamer. Je hebt hierdoor dus twee vliegen in één klap. Daarbij is de brander heel simpel in gebruik. Je kunt ook heel makkelijk veranderen van geur en dus sfeer. Dit doe je eenvoudig met een Lampe Berger navulling. Dit betekent dat je geen ingewikkelde, tijdrovende en peperdure make-overs hoeft te doen om je thuis te voelen in jouw huis.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook