fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vijf tips als je vindt dat je onderkin te dik is

Een selfie op Facebook of Instagram kan voor je gevoel behoorlijk worden verpest door een hangende onderkin. Terwijl je er op zo’n foto toch op je best wilt uitzien. Die kwab onder je kin is bloedirritant en we willen er vanaf! En wel nu! Hier 5 tips die je mogelijk kunnen helpen.

1. Ga afvallen. Lekker veel sporten en misschien wat minder eten, je zult zien dat je onderkin als sneeuw voor de zon verdwijnt.

2. Een bezoekje aan de kapper. Neem geen coupe die eindigt waar je kin begint. Het dragen van een staartje of een knot kan ook je onderkin benadrukken. De kapper geeft je graag advies.

3. Doe deze kaak-workouts.

4. Let op je kleding. Mogelijk lijkt je onderkin groter door de kleding die je draagt. Kies daarom voor kleding met brede, open halslijnen. Hiermee haal je de aandacht weg van je kin. Vermijd shirts en blouses met een hoge hals, bijvoorbeeld coltruien en tops met uitgesproken details.

5. Let op je houding. Sta je goed rechtop? Als je wat meer in elkaar zakt, dan zijn allerlei bobbels en bulten beter zichtbaar. Als je rechtop staat voel je je vermoedelijk ook zelfverzekerder, je voelt je dan mogelijk beter en andere mensen zullen zich dan nog meer op jouw pluspunten gaan concentreren.

Lees ook: 

Bron:
Ze.nl
WikiHow.nl

Reageer ook