fb
Damespraatjes Damespraatjes

Test: Hoe goed is de make-up van de Action (deel 2)

Joepie! Jessie Maya heeft weer een nieuwe make-up test met budget make-up gedaan. Deze keer test ze voor de tweede keer make-up van de Action. Jessie heeft in het verleden al een keer eerder de make-up van de Action getest, maar deze kwam toen niet zo heel goed uit de test. Nu heeft Action een nieuwe make-up lijn, waarbij de verwachtingen wel wat hoger zijn. Kan Action het waarmaken? Lees snel verder om daar achter te komen!

Wat wordt er getest?

In de onderstaande video worden de volgende producten getest:

  • 24 eyeshadows palette
  • Highlighters
  • Mascara volume boost
  • Highlight, foundation, contour en blush palette
  • Blush
  • Lipstick/Lipgloss

Resultaten

Wil je weten hoe deze producten uit de test zijn gekomen? Bekijk dan deze video!

Conclusie

Al met al is Jessie heel tevreden met de producten! Zeker als je de video vergelijkt met de vorige test van Action make-up. De producten zijn erg goedkoop, ook heel fijn natuurlijk. Zou jij deze make-up gebruiken? En waarom wel of waarom niet? Laat het ons weten in de comments onder dit artikel!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Pak -

Leuke test. Gebruik het zelf niet omdat de producten vaak vreemde chemische stoffen bevatten. De controle op zulke producten is slecht. Het is vaak slecht gemaakt, niet duurzaam en je weet nooit wat er allemaal in zit. Ten tweede wil ik producten die niet op dieren zijn getest. Als je weinig betaalt voor je spullen kun je niet verwachten dat ze ook nog eens goed zijn wat betreft al deze dingen.

Reageer ook