fb
Damespraatjes Damespraatjes

TV aansluiting opzeggen? Zo kan je televisie kijken via internet (ook op je smart TV)

televisie kijken via internet

Steeds meer Nederlanders ontdekken de voordelen van tv kijken via internet. Persoonlijk heb ik al jaren geen ‘ouderwetse’ televisie aansluiting meer en kijk ik eigenlijk alles online. Superhandig vind ik het dat ik kan kijken naar wat ik wil, wanneer ik het wil én ook nog eens op mijn eigen snelheid. Wij hebben thuis dan ook behoorlijk wat streamingsdiensten (zoals Netflix), maar toch misten we af en toe de heerlijke programma’s van de Nederlandse televisie. Sinds een aantal maanden gebruiken wij daarom ook NLZIET, een superfijn en voordelig tv-abonnement. Hiermee kan je via je laptop, smartphone of smart tv live naar bijvoorbeeld SBS6, Net 5 of NPO 1 kijken. In dit artikel vertellen we je er heel graag alles over! Lees je mee?

Televisie kijken via internet

Een heus geluksmomentje vind ik het als de kindjes op bed liggen, het avondeten is opgeruimd, de wasmachine draait, al mijn werk af is en Ward en ik heerlijk ontspannen met z’n tweeën op onze oversized bank liggen. De ene keer lezen we allebei ons boek, de andere keer kijken we een serie of film en tegenwoordig kijken we ook weer steeds vaker tv. Zoals ik hierboven al schreef hebben wij jaren geleden onze televisie aansluiting opgezegd. Simpelweg omdat wij destijds het gevoel hadden hem niet meer zo veel te gebruiken. En toch kwam die wens laatst wél weer terug. Want stiekem is ‘ouderwets; tv-kijken soms ook heerlijk. We zijn dan ook echt mega happy met de NLZIET-app op onze smart tv.

Netflix een avondje vrij

Wat we dan kijken? Nou, in ieder geval geen films en series. Als we dat willen zien, kiezen we toch nog steeds het liefst voor Netflix of Pathé thuis. Maar is er een persconferentie, een bijzondere (nieuws)uitzending of (mijn favoriet) Expeditie Robinson op tv? Dan krijgt Netflix een avondje vrij, want dan kijken we dus liever televisie. En ik moet toegeven dat dit steeds vaker gebeurt. Het voelt nostalgisch en vertrouwd en dat hoor ik van steeds meer mensen om mij heen. Waar we jaren geleden allemaal massaal onze tv-kabel lostrokken, vallen we nu één voor één terug op televisie kijken via internet. Best grappig eigenlijk!

Voordeligste manier van tv kijken

Heb je een tablet, smartphone, laptop en/of smart tv? Dan kan jij je tv-aansluiting ook opzeggen en voordelig tv kijken via NLZIET. Met zijn maandbedrag van 7,95 euro is het het voordeligste tv-abonnement van Nederland. Niet alleen zap je live lekker langs al je favo zenders, je kunt ook  terug- en vooruitkijken. Daarnaast maak je gebruik van de voordelen van on demand (zonder reclame) en kun je meer dan 150.000 programma’s kijken. Dit kan overigens zonder kastjes of kabels én het werkt ook nog eens door de hele Europese Unie. Lekker naar je favoriete programma’s kijken tijdens je vakantie dus.

Praat mee

Hoe relaxed is dat? Ik ben heel benieuwd of televisie kijken via internet ook iets voor jou is. Zo ja, op welk device zou jij je favoriete programma’s bekijken? En zou je het ook op vakantie gebruiken?  Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Foto door cottonbro via Pexels

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook