fb
Damespraatjes Damespraatjes

Tegeltrend: Mooie Arrow wandtegels

wandtegels

Heb jij ook het gevoel dat je huis nooit helemaal af is? Ik heb dat absoluut! Hoe mooi ons huis ook is, ik blijf maar dingen zien die ik graag zou willen verbeteren. Zo zijn we bezig met een plan voor een nieuwe tuin, wil ik nog steeds houten shutters in de woonkamer, droom ik van een nieuwe glazen pui én hopen wij snel de badkamer met mooie wandtegels een update te geven. Genoeg te doen dus! Maar de vraag is natuurlijk altijd: wát ga je precies doen? 

Klusjes in huis

Het staat als een paal boven water dat we alle bovengenoemde klussen niet in één keer kunnen doen. Tenzij wij morgen de loterij winnen, zullen we het in delen moeten knippen. Vooral de glazen pui en de nieuwe tuin zijn enorme investeringen waarvoor we echt flink moeten sparen. Gelukkig staan er ook kleinere klusjes op het lijstje, zoals de houten shutters in de woonkamer en de nieuwe wandtegels voor in de badkamer. En over die wandtegels wil ik het graag met jullie hebben!

Rommelig

Onze badkamer is op dit moment best prima. We hebben een mooie marmeren wastafel waar wij heel blij van worden. Helaas zitten er onder deze wastafel geen lades of kastjes. Het is dan ook lastig om onze verzorgingsproducten, tandenborstels en parfummetjes op te bergen. Deze staan nu verspreid over de wastafel en dat geeft het geheel een hele rommelige look. Ook het bad is best aan vervanging toe, hij is erg ouderwets en aan de kleine kant. Tot slot hebben we alleen in de douche tegels aan de muur, maar de rest van de badkamer is geverfd. Graag zouden we dus ook mooie wandtegels aan de muur willen zien!

Lees ook: Damespraatjes organiseert schrijfwedstrijd Taboe

Wandtegels

Wandtegels zijn niet alleen mooi, maar ze beschermen de muren ook tegen vocht en is het lekker makkelijk schoon te houden. Onze dochters kunnen nogal los gaan in bad en hierdoor worden de muren snel vochtig. Een wandje tegels houdt de muur vochtvrij en maakt onze badkamer gewoon een veel fijnere plek. De tegels die ik momenteel op het oog heb, zijn Arrow wandtegels.

Charmante tegels

Arrow tegels zijn charmante wandtegels die op dit moment helemaal hip zijn. Ze zijn slechts 5 centimeter smal en wel 25 centimeter lang. Dit geeft de ruimte een bijzonder effect. Wij worden er heel erg blij van in ieder geval! De Arrow tegels zijn in diverse kleuren te verkrijgen en wij worden vooral heel happy van de tegels in het mintgroen, green beige en zwart.

Praat mee

Wat vind jij van de Arrow tegels? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook