fb
Damespraatjes Damespraatjes

Sweet Chocolate Sins van Nanette Booij: de winnaars

Ze kunnen mij voor één ding wakker maken en dat is chocola! Daarom is het helemaal leuk dat het nieuwe boek van Nanette Booij vol staat met chocolade recepten. Dames die Damespraatjes al een tijdje volgen kennen Nanette onder andere van haar recepten op Damespraatjes of haar vorige boek Sugar Sweet Secrets. Je maakt op Damespraatjes kans om haar nieuwe boek, Sweet Chocolate Sins, te winnen. Kijk onderaan het artikel of je hebt gewonnen.

Hét kookboek voor chocolate lovers

Sweet Chocolate Sins staat boordevol bijzondere recepten die druipen van de chocolade. Wat denk je van:

Cake Heaven: Chocolade-explosie in taartvorm, onder andere cheesecake van chocolade met limoen, kruidige chocoladeworteltaart en truffeltaart met Sauternes-peren.

Guilty Pleasures: Kleine hapjes, koekjes en snoepjes van chocolade zoals chocolate chip cookies, millionaire’s shortbread en cheesecakebrownies.

Desserts to die for: Geweldige afsluiters voor een geslaagd etentje, onder andere crème brûlée van witte chocolade, moelleux en semifreddo met chocoladesaus.

Het perfecte (cadeau)boek voor iedereen die gek is op chocolade!

Nanette Booij

Nanette Booij (40) is getrouwd en moeder van 2. Gepassioneerd in de keuken, vooral op het gebied van zoet, vandaar haar alias Zaligzoet. Creativiteit en kwaliteit zijn haar uitgangspunten. Eerder verscheen bij Scriptum: Sugar Sweet Secrets. De taarten van Zaligzoet.

Get Microsoft SilverlightBekijk de video in andere formaten.

 

Prijsvraag

De winnaars zijn: Heleen Haarsma, Karin Bartho en Marion van d’r Reijt

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

4 reacties

Karin Bartho -

Het boek is geweldig, vandaag komen de truffels in drie variaties aan de beurt. Voor de chocolade-liefhebber is er volgens mij geen beter boek te krijgen. Allemaal een smakelijk weekend 🙂

ilse niekerk -

voor chocolade kom ik mijn bed uit

Karin -

Voor een stuk choclade met hazelnoten en rozijnen , heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerlijk

Reageer ook