fb
Damespraatjes Damespraatjes

De storing bij Netflix is weer opgelost

Ben jij inmiddels ook flink verslaafd aan series en films op Netflix. En lijkt het jou vreselijk als er een storing bij Netflix zou zijn? Gisteravond overkwam het een aantal “die-hard” seriekijkers. Twee uur lang was Netflix niet bereikbaar.

Wereldwijde storing Netflix

Netflix had problemen met het netwerk waardoor niet alleen in Nederland miljoenen kijkers een zwart beeld kregen, maar ook in de rest van de wereld. Wereldwijd heeft Netflix inmiddels 75 miljoen klanten. De storing begon om ongeveer kwart voor 10 Nederlandse tijd en 2 uurtjes later was die weer opgelost. Het vreemde was dat in sommige delen van Nederland Netflix wel weer bereikbaar was, zo meldde het AD vanochtend op haar website.

Lees ook: The get down, het beste dat Netflix tot nu toe heeft gemaakt

Reacties op Twitter door storing

“Ik ben intens verdrietig, want ik lig met de hond op de bank. Ik had ‘m beloofd dat we Gilmore Girls zouden kijken en nu heeft Netflix storing.”

“Lekker hoor wil je seizoen 4 van The Killing afkijken heeft Netflix storing :(”

“Waarom kan ik geen films afspelen? @Netflixhelps…!? #frustrerend #storingNetflix”

Succes van Netflix

Hierboven noemden we al even dat Netflix meer dan 75 miljoen abonnees heeft en het wordt nog steeds populairder. Het succes van Netflix ligt denk ik mede in het feit dat je geen reclame tussen je series en films in hebt. Op TV heb je gemiddeld per uur zo’n 16 minuten reclame. In het artikel op AD.nl werd ons voorgerekend dat iemand die zo’n 2 a 3 uur per dag TV kijkt, nu dus 45 minuten reclame per dag “mist”. Dat is 6 dagen reclame kijken per jaar.

Voor mij persoonlijk is dat niet de reden om Netflix te kijken. Er staan gewoon super veel goede films en series op, waar ik behoorlijk aan verslaafd ben.

Gisteravond was ik lekker op stap, dus heb zelf niets van de storing gemerkt, maar ik denk wel dat ik flink had gebaald als ik mijn serie niet verder had kunnen kijken.

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook