fb

Het spotje van de Hipster met stofzuiger

De tijd dat alleen geitenwollen sokken dragers zich om het milieu bekommerden en aan energiebesparing deden ligt ver achter ons. Dat we anders met de aarde en haar hulpbronnen moeten omspringen is voor iedereen duidelijk. Maar hoe moeilijk is het om je goede voornemens ook in daden om te zetten? Doe je altijd het licht achter je uit? Haal je altijd al je opladers uit het stopcontact? Je wilt wel energie besparen, maar het moet vooral ook makkelijk zijn. Hoe kun je dit praktisch aanpakken?

TV spotje van man die staartjes maakt met stofzuiger

Onlangs zagen we op TV een spotje van Qurrent met daarin een hippe huisvader voorzien van stofzuiger die in no time drie staarten in het haar van zijn dochters doet (met die stofzuiger). Zag er heel simpel uit en mijn belangstelling was gewekt. Het spotje ademde vooral “makkelijk” uit, maar welke boodschap wilden ze nu eigenlijk communiceren? Ik tikte Qurrent in op internet en kwam er achter dat het hier om een energieleverancier gaat die door Greenpeace en de Consumentenbond uitgeroepen is tot de Groenste Stroomleverancier. Mijn interesse was gewekt.

Makkelijk: Hulp bij energiebesparing

Op de site van Qurrent las ik dat ze er niet op uit zijn om jou zoveel mogelijk energie af te laten nemen. Integendeel! Ze willen je zelfs helpen om energie te besparen.. Zo sturen ze graag iemand bij je langs voor een isolatie-check. Of ze helpen je aan zonnepanelen op je dak. En als je dak niet geschikt is, kun je deelnemen in een zonnepark. Of voordelig participeren in een windmolen uit het windpark. Je kunt ook gewoon kiezen voor groene stroom tegen inkoopprijs. Ook die komt van Nederlandse windmolens. Het is allemaal zo geregeld.

Van overstappen naar Qurrent zeggen ze dat het heel simpel is en in 2 minuten geregeld. Net zo makkelijk als staartjes maken in het haar van je dochter! Kijk hier op de site van Qurrent of het bij jou past. Momenteel hebben ze een mooie korting van € 55.

Reageer ook