fb
Damespraatjes Damespraatjes

Smartphones zitten vol met ziekmakende bacteriën… Dit hoesje voorkomt dat!

Ik hoorde laatst dat een smartphone vaak meer ziekmakende bacteriën bevat dan een wc-bril… Eerst kon ik het niet geloven, maar toen ik eens even goed nadacht moest ook ik tot de conclusie komen dat mijn wc bril hygiënischer is dan mijn smartphone. Bij ons thuis wordt de wc zeker drie keer per week grondig schoongemaakt en na een bezoekje aan de wc was ik mijn handen. Mijn smartphone daarentegen? Die maak ik nooit schoon… En na gebruik van mijn telefoon was ik ook mijn handen niet. Sterker; ik gebruik die vieze telefoon zelfs tijdens het koken, bij het spelen met de kinderen en voor het slapen gaan in bed. Gadverdamme…

Het zette mij aan het denken; hoe ga je om met de hygiëne van je telefoon? Ik kwam een product tegen waardoor je je nooit meer zorgen hoeft te maken over de ziekmakende bacteriën op je telefoon. De Striker 360 High Tech Nano Protection, is een vloeibare screenprotector die een antibacteriële werking heeft.

Wat doet de screenprotector?

Een vloeibare screenprotector, ik had er nog nooit van gehoord. De Striker 360 Hi-Tech Nano protection is een voor het oog onzichtbare coating, die over de gehele telefoon wordt aangebracht. Deze coating zorgt ervoor dat bacteriën geen kans krijgen en beschermt je smartphone daarnaast ook nog tegen krassen. De werking houdt in ieder geval een jaar aan.

Hoe breng ik hem aan?

De 360 Hi-Tech Nano Protection breng je in drie stappen aan.

1. Reinig je smartphone met een alcoholdoekje

2. Breng de Nano Protection aan

3. Polijst de telefoon met het microvezeldoekje

Nu is je hele telefoon voorzien van een antibacteriële beschermlaag! Alle spullen die je nodig hebt, vind je in de verpakking. Heb je al een andere screenprotector op je telefoon? Dan kan je de Nano Protection daar gewoon overheen aanbrengen.

Is hij geschikt voor mijn toestel?

De vloeibare screenprotector van Striker is geschikt voor alle toestellen. Tevens kan je hem ook aanbrengen op andere bacterie-gevoelige electronica, zoals tablets en smartwatches.

Waar koop ik hem?

De antibacteriële screenprotector van Striker is verkrijgbaar bij Hoesjesdirect. Hier wordt hij direct gratis verzonden en vaak heb je hem naar alle waarschijnlijkheid de volgende dag al in huis.

Ben je op zoek naar een ander mooi telefoonhoesje? Ook dan ben je bij Hoesjesdirect aan het juiste adres. Ze verkopen mooie kwaliteitshoesjes voor smartphones, tablets, laptops en meer. Zeker even een kijkje nemen als je op zoek bent naar de beste beschermende producten voor jouw electronica dus!

Heel belangrijk

Ik vind het echt een geweldig product, waarvan ik hoop dat het kan bijdragen aan ieders gezondheid. Inmiddels weten we allemaal hoe belangrijk het is om onze handen goed en regelmatig te wassen. Waarom nog rondlopen met een vieze telefoon vol ziekmakende bacteriën?

Wat vind jij van deze screenprotector? Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook