fb
Damespraatjes Damespraatjes

Schrap deze 3 voedingsmiddelen uit je dieet en je valt gegarandeerd af!

Afvallen, we lijken het bijna allemaal te willen. Jammer genoeg is er nog geen wondermiddel tegen overgwicht gevonden en zal je dus echt zelf op je gewicht moeten letten. Door deze drie voedingsmiddelen uit je dieet te schrappen, val je gegarandeerd veel kilo’s af! Makkelijk, want je hoeft je zo verder niet aan een ingewikkeld dieet te houden.

1. Brood

Brood zit bomvol koolhydraten en die zijn niet goed als je wat kilo’s kwijt wilt. Schrap het uit je dieet en vervang het door magere opties. Begin bijvoorbeeld de dag met een halve avocado en een gepocheerd ei. Je zit dan gegarandeerd lekker vol, maar loopt de koolhydraten mis.

2. Suiker

Geraffineerde suiker is de vijand. Het is verslavend, slecht voor je energieniveau en een echte dikmaker. Wist je dat in heel veel kant en klare producten suiker wordt toegevoegd? Bekijk het verhaal van deze jongen, hij at één maand geen suiker en verloor veel gewicht.  Wil je toch iets zoets, eet een halve mango, wat dadels of een banaan.

3. Alcohol

Deze heb je misschien wel zien aankomen. Alcohol is naast een calorieën-bom ook een middel dat je grenzen wegneemt. Na een paar glazen drank pak je makkelijker naar de snacks… Zo heb je niet alleen de calorieën van je drankje, maar ook van die bitterballen. Wil je wel alcohol drinken? Doe dit dan met mate en zorg ervoor dat je daarvoor goed vol zit (met gezonde dingen natuurlijk!)

Lees ook: 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

jennie -

Na het lezen van jullie bericht over het schrappen van brood, ben ik wat in verwarring geraakt. Professor Frans Kok zegt in het filmpje op deze pagina namelijk dat brood weinig calorieën bevat en juist veel goede stoffen. http://www.brood.net/watzitdaarin. Wat is nu waar?

Reageer ook