fb

Sandra shopt leuke en warme herfstkleding voor haar kleindochter

Dolblij waren we toen ons derde kindje werd geboren. En ook omdat het weer een meisje was. Niet dat we iets tegen een jongetje gehad zouden hebben, maar we wisten gewoon hoe leuk het was om dochters te hebben, we vormden een echt meidengezin. En super gaaf natuurlijk om kleertjes te kopen voor al die meisjes. Persoonlijk vind ik meisjeskleding meestal leuker dan jongenskleding. Zeker voor baby’s. Sinds een jaar ben ik oma van een kleindochter. En nu ga ik op zoek naar herfstkleding voor haar.

Stoere meisjeskleding

Ook al heb ik een voorkeur voor meisjeskleding, dan betekent niet dat het niet stoer mag zijn. Liever wel zelfs, maar met leuke meisjesachtige accentjes. Daar gaat mijn voorkeur naar uit. Als ik kleding voor mijn kleindochter koop let ik daar ook op en zo kwam ik bij het merk Levv terecht.  “Een beetje rock, een dosis lef en een sprankje glam”, zeggen ze op hun eigen website. En bij het bekijken van hun collectie voor zowel jongetjes als meisjes kan ik niet anders dan dit beamen.

Niet de hoofdprijs, maar wel kwaliteit

Ook vind ik het heel belangrijk dat mijn kleindochter zich makkelijk kan bewegen in haar kleertjes. Wat ze ook aan heeft, ik vind dat ze ten alle tijde in de zandbak neergezet moet kunnen worden. Of dat ze lekker in de modderhoek in de speeltuin kan spelen en dat haar kleertjes daarna makkelijk in de wasmachine kunnen. Ik zal daarom ook nooit honderden euro’s uitgeven voor een duur design jurkje voor haar. Eerder kies ik voor kleding in het middensegment. Goede kwaliteit, hip en betaalbaar.

Welke herfstkleding zou ik nu uitkiezen voor mijn kleindochter?

Omdat haar ouders natuurlijk ook zo nu en dan kleertjes willen kopen en haar andere oma ook, kan ik niet meteen een hele herfstgarderobe voor haar aanschaffen. Alhoewel de verleiding groot is :-). Ik heb me beperkt tot de twee onderstaande kledingstukken, waar ik zelf wel helemaal verliefd op ben geworden.

1. Herfstjasje

2. Rokje

Ik denk er over om nog wel een stoere legging of maillot te kopen. Ze heeft nog genoeg truitjes in haar kast liggen, dus die schaf ik nu zeker niet aan.

Natuurlijk ben ik heel benieuwd wat jullie van de bovengenoemde herfst items vinden. Laat het ons weten in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig :-).

Reageer ook