fb
Damespraatjes Damespraatjes

Advies gevraagd: Mijn man vertelt Jan en alleman over ons saaie leven tussen de lakens

Zoals bij zo veel stellen die al wat langer samenzijn, is het seksleven van mijn man en mij niet bepaald spannend te noemen. We doen het misschien één keer per maand en die enkele keer dat we het wel doen, spatten de vonken er niet bepaald vanaf. Eerst vond ik het jammer, maar sinds een jaar heb ik er een soort berusting in gevonden. Een relatie verandert nou eenmaal en je seksleven verandert mee. 

Dronken op verjaardag

Maar vanaf het moment dat ik geaccepteerd had dat ons seksleven meer en meer naar de achtergrond verdwijnt, begon mijn man ineens met klagen. En niet tegen mij, maar tegen Jan en alleman! Ik hoorde hem erover tegen zijn neef op een verjaardag en een paar weken geleden maakte hij op een bedrijfsfeestje ook al een pijnlijke opmerking. “Slechter dan ons seksleven kan het niet zijn!” riep hij dronken naar een collega die zei dat hij en zijn vrouw al weken niet intiem waren geweest.

Waarom liegen?

Ik heb hem al meerdere keren verteld dat ik me er hoogst onprettig bij voel als hij dit soort privé zaken met anderen deelt, maar hij denkt dat anders over. “Waarom zou ik liegen? Ons seksleven is toch ook niks meer?” zegt hij dan. Hij hoeft van mij natuurlijk niet te liegen, alleen het zomaar tegen iedereen vertellen gaat mij veel te ver.

Wat kan ik doen?

Wie kan mij advies geven? Hoe kan ik ervoor zorgen dat hij niet meer zo over ons praat?

Liefs,
Shanice

Waarom jij naast je partner ook jezelf verwent voor Valentijnsdag (+ Willie winactie)

willies wildboeket

Steeds meer vrouwen zien het belang van zelfliefde en goed voor jezelf zorgen in. Dit is niet alleen belangrijk voor de relatie met jezelf, maar ook zeker in die met jouw partner. In dit kader hebben wij een onwijs leuke Valentijnsactie samen met Willie. Wij mogen onder onze lezeressen een prachtig Willies Wildboeket verloten. En ik kan alvast verklappen: in dat boeket zitten niet alleen bloemen verwerkt 😉 … verder lezen.

Reageer ook