fb
Damespraatjes Damespraatjes

Rosamond: ‘Mijn zwager loert de hele tijd naar mijn borsten en billen’

zwager-loert

Ken je ze? De dagen dat je in de spiegel kijkt en niet ontevreden bent over wat je ziet? “Complimentjes over mijn uiterlijk zijn altijd leuk,” vindt Rosamond, “maar de broer van mijn man loert naar mij en zegt niets. En ik verdenk hem ervan dat hij over mij fantaseert. Naakt.”

Al tien jaar zijn Rosamond en Yorick bij elkaar en ze zijn zeer gelukkig. “We hebben het leuk met elkaar. We houden van elkaar, helpen elkaar, hebben leuke vakanties en hebben veel pret samen. Uiteten gaan vinden we heerlijk en we doen dat het liefst met vrienden en familie. Lekker bijkletsen onder het genot van een smakelijke maaltijd.” Rosamond zorgt ervoor dat ze iets leuks aan heeft en mooi is opgemaakt. “Ja, ik vind dat belangrijk en weet dat Yorick van een verzorgde vrouw houdt.” Haar uiterlijk levert haar regelmatig complimentjes op die ze stralend in ontvangst neemt.

Geen vrouw houdt het uit

Ze geeft toe: dat streelt haar ego. “Begrijp me niet verkeerd, ik ben er niet op uit want ik doe het vooral voor mezelf en Yorick, maar natuurlijk is het altijd fijn als mensen iets over de jurk zeggen waar je zelf ook heel tevreden bent.” De laatste keren dat Rosamond en Yorick afspraken met Maarten, de broer van Yorick, kreeg Rosamond een unheimisch gevoel. “Maarten is drie jaar ouder dan Yorick en vrijgezel. Dat is niet iets waarvoor hij zelf heeft gekozen, maar op de een of andere manier lukt het hem niet om lange relaties met vrouwen te onderhouden. Soms stelt hij een vriendin voor en dan hoop ik dat zij het langer uithoudt met mijn zwager, maar het is er nog niet een gelukt.”

Hij loert naar mijn borsten

Rosamond vindt dat sneu voor Maarten maar baalt ervan dat hij zijn ogen flink de kost geeft als ze met zijn drieën afspreken. “Ineens viel het me op dat hij steeds naar me zit te loeren. Als ik met hem praat kijkt hij niet naar mijn ogen maar naar mijn borsten. En als ik opsta, dan kijkt hij me helemaal na. Ik word daar ongemakkelijk van omdat ik helemaal niet op die manier door mijn zwanger wil worden bekeken. Het is natuurlijk zielig dat hij maar niet aan de vrouw komt en dat hij altijd alleen in bed stapt, maar dat betekent niet dat hij mij als een soort lustobject moet gaan bekijken.”

Ik wil niet arrogant zijn

Sterker: Rosamond vermoedt dat Maarten ’s avonds in bed aan zijn trekken komt door over haar te fantaseren. Daar voelt ze zich niet fijn bij. “Ik vind het een akelige gedachte dat Maarten over mij fantaseert terwijl hij masturbeert. Is voor Yorick toch ook niet echt heel leuk.” Hoewel ze het moeilijk vond is ze er toch tegen Yorick over begonnen. Ze had verwacht dat hij gepikeerd zou zijn dat zij dat zou denken, maar dat was gelukkig niet zo. “Het kan misschien een beetje arrogant overkomen dat ik dat denk, maar Yorick begreep wat ik bedoel en vermoedt dat ik gelijk heb. Toen ik vroeg of Maarten dat ook deed bij exen van Yorick ontkende hij. Yorick denkt dat Maarten mij heel erg sexy vindt.”

Ik wind mijn zwager op

Maar nu zit Rosamond met het volgende probleem: moet ze er met Maarten over praten? En wat zeg je dan? Hoe pak je dat aan? Stel dat Maarten ontkent en haar voor gek verklaart, daarop zit ze nou ook niet echt te wachten. “Ik heb al een aantal keer op het punt gestaan om er met Maarten over te praten maar Yorick denkt dat ik er beter niets over kan zeggen. Yorick is namelijk de golden boy van het gezin en Maarten was vooral op sociaal vlak de kneus van de familie en met hem wordt wat meer rekening gehouden. Dat snap ik allemaal wel, maar ik merk aan alles dat het me dwarszit. Dat ik het een naar idee vind dat ik mijn zwager opwind. Wat moet ik hier nou mee?”

Wat raad jij Rosamond aan? Zou jij je zwager aanspreken op zijn gedrag? Of zou je denken: man, geniet er lekker van, zolang je niet aan me zit vind ik het prima? Praat mee in de comments onder dit artikel.

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

9 reacties

Mark -

Rosamond doet nogal wat aannames. Het gaat ook van kwaad tot erger; eerst kijkt hij alleen naar haar, maar een zin verderop ‘zal hij wel naakt over haar aan het fantaseren zijn, terwijl hij ligt te masturberen ‘. Pardon?!

Het zou zomaar kunnen dat deze Maarten naar haar kijkt en misschien meer dan ze prettig vindt, maar gebaseerd op het artikel is het juist -haar- fantasie die helemaal doorslaat. De waarheid zal wel ergens in het midden liggen.

Doe, zoals een ander al voorstelde, eens een slobbertrui aan, iets dat je figuur wat minder accentueert en zo. Helpt dat iets of denk je dat Maarten dan ’s avonds zijn kussen ligt te humpen in bed?

Joris -

Juist. Misschien moet ze gewoon eens concreet voorstellen of hij misschien eens een trio wil.

Rieneke -

Nou Joris ik wil hiermee aangeven dat aks zij zo gekleed gaat dat hij misschien kijkt naar haar maar met een heel ander sperpectief. Misschien kijkt hij wel en denkt hij “wat wil ze nou waaron loopt ze er zo ordinair bij” of dat hij naar de borsten kijkt omdat ze wel heel goed zichtbaar zijn en denkt “heeft ze wel een beha aan” Als er een punker langs komt dan kijk ik ook automatisch ondat het opvalt naar de kapsel terwijl ik het geen eens mooi vindt. Hoe weet zij wat die zwager echt denkt en waarover hij fantaseert?Het is niet op feiten gebasseerd.

Joris -

Geen touw aan vast te knopen, Rieneke.

Rieneke -

Pas op met je vermoedens. Mijn neef vertelde een keer dat toen hij altijd naar zijn beste vriend ging met de vriendengroep altijd zijn zusje de deur open deed en zich heel sexy kleedde. Ze vond zichzelf geweldig en zijn vrienden en hij vroegen atijd af waarom kleed je je zo en ga je altijd zo gekleed bij de vrienden van je broers zitten, ga weg!. Ze vonden haar helemaal geen knap kind. Toen mij neef met haar ging praten zei hij tegen mij “mijn ogen gingen naar haar borsten” Ik dacht echt heb je nou geen beha dan vallen ze er toch uit? Hoe doe je dat en waarom doe je dit?” Hij zei heel ordinair ding terwijl ze zelf dacht omdat ze het perfecte figuurtje had “mooi en sexy was” De keer erop ging hii met zijn vriend vissen. En ja hoor dat zusje deed de deur open en zei “als je verliefd bent op mij dan mag je het ook wel gewoon zeggen hoor!” Hij zei “ze zette zichzelf gewoon voor schut” en dacht heb je echt zo’n bred voor je kop dat wij je absoluut niet knap vinden en alleen maar aan je ergeren en zo naar je kijken omdat we ons afvragen waarom ga je zo gekleed in strakke jurken als wij er zijn en je volgen om te kijken wat je doet en eens hopen dat je ons alleen laat met je broer!

Emmy -

Precies wat Jeanette zegt! ” Heb ik iets van je aan?” En doe onaantrekkelijke kleding aan slobbertrui lompe broek en geen make up etc. Je man zal het begrijpen. Of ga niet meer mee. Laten de broers maar samen afspreken en doe dan iets leuks met een vriendin. Als dat allemaal niet werkt dan zou ik hem gewoon vertellen dat je je niet op je gemak voelt. Waarschijnlijk is dit gedrag precies de reden dat hij nog geen vriendin heeft.
Vrouwen voelen dat aan! Misschien moet hij eens in therapie? Sterkte!!!

Joris -

Veel vermoedens, weinig feiten.

Jolanda -

Zij denkt dat…. zij vermoedt dat…
Hoe weet zij wat die zwager echt denkt en waarover hij fantaseert? Juist: dat weet zij niet. En kijken is niet verboden, maar kennelijk verzint ze daat zelf allemaal gedachtes bij. Als ze dat kijken vervelend vindt moet ze daar wat van zeggen

Jeanette -

Vraag een keer luid en duidelijk of je iets van hem aan hebt

Reageer ook