fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ria van de Action fanpage geeft 5 cadeautips voor Moederdag

Nog een paar dagen en dan is het weer zover: Moederdag! Cadeautjes al in huis? Of zit je nog steeds met je handen in je haar? Wij vroegen Ria van de zeer populaire Action–fanpage op Facebook om raad. Want als er één bruist van de leuke ideetjes, is zij het wel.

“Wat is er nou leuker dan op zoek te gaan naar Moederdagcadeautjes, ik als moeder van 4 leuke kinderen weet natuurlijk precies wat mama’s leuk vinden”, lacht Ria. Inmiddels zijn haar kinderen niet echt meer kind, ze zijn nu 22, 20, 16 en 14, maar grote of kleine kinderen, Ria blijft Moederdag een toffe dag vinden. “Ik profiteer er lekker van hoor, laat me lekker verwennen en raak geen kopje aan die dag’, grapt ze.

Cadeautjes scoren

Dagen voordat het Moederdag is strooit Ria al met hints. “Want eerlijk gezegd ontgaat het elke man hier in huis, dus een reminder op zijn tijd is niet meer dan nodig.” Wie wel altijd trouw aan Moederdag denkt is haar dochter Renske van 14. Zij is dan ook met haar moeder op stap gegaan om wat leuke cadeautjes bij Action te scoren.

Wat zat er in hun winkelmandje?

  1. Als eerste moederdagcadeau hebben we een leuke kaars in een hart van cement meegenomen. Best groot ( 20 x 18 cm) en kost € 3,95. Gezellig buiten op de tafel en je brengt gelijk een stukje sfeer en romantiek in je tuin. Elke mama gaat dit cadeau waarderen.
  1. Dan kwamen we leuke metalen draadmandjes tegen, ze zijn er in verschillende kleuren, de maat is 18 x 12 cm. Ze kosten € 1,39 per stuk, en dit mandje ….tja, wat moet je er van zeggen…overal kan je ze neerzetten en voor gebruiken. Erg leuk wat mij betreft.
  1. En dan kan natuurlijk iets lekkers voor onder de douche ook niet ontbreken, ik ben dol op Tendenza van van Gils, hij ruikt heerlijk, bij Action zijn er verschillende dingen van te vinden. Ik heb gekozen voor de bodywash, 200 ml voor € 1,99 en de deospray 150 ml voor € 1,99. Ik ruik de komende tijd weer Action-lekker.
  1. Dan de mooie houten deco schijf, hij kost € 6,95. Je kan deze schijf op zoveel manieren gebruiken, leuk met wat sfeerlichtjes erop ofzo. Maar mijn zoon Joris heeft er een gleuf in gezaagd, zodat ik hem kan gebruiken als fotostandaard, of er lieve kaartjes in kan zetten.

Eigenlijk wil ik zelf er een foto van mijn eigen moeder in gaan zetten, speciaal op Moederdag mis ik m’n moeder die al een tijdje geleden overleden is. Deze schijf met haar foto en een kaarsje er voor is voor mij een prachtig moederdagcadeau..

  1. En dan als laatste kon ik dit doosje houten bloemenmix voor € 1,38 niet laten staan. Deze bloemetjes ga ik gebruiken als decoratie op kaarten, op fotolijstjes, op haarspeldjes enz..

Ria is goed geslaagd. “Ik hoop dat bezoekers van Damespraatjes iets aan mijn Action Moederdag cadeautips hebben”, besluit Ria. Nou, dat weten wij wel zeker.

Volg Ria op Facebook
Volg Damespraatjes op Facebook

Damespraatjes geeft 3 giftcards van € 25  van Action weg. Kijk hier hoe je die kunt winnen.

Nog meer winnen? We geven 3 Milka Collage repen weg

Karin van Leeuwen (43 jaar) schrijft vanuit uit haar eigen bedrijf De Gooise Pen en is drukker dan ooit. Heeft twintig jaar voor kranten gewerkt en schrijft blogs voor Damespraatjes. Ze woont samen met Robert Brekelmans en hun twee boenders Bob en Tom in ’t Gooi. Naast schrijven is lezen een grote hobby. De andere passie is sporten; heel wat uurtjes brengt zij door in de sportschool om een spinning-, pump-, of bodybalanceles te volgen. Sinds kort is ze regelmatig op het voetbalveld te vinden om het team van haar oudste te coachen.

Lees ook: Ka test NIVEA Q10

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Reageer ook