fb
Damespraatjes Damespraatjes

Review: Ka en haar testpanel testen twee weken NIVEA Q10plus Verstevigende Body Lotion

De zon schijnt, het is één van de eerste prachtige lentedagen. Ik besluit een mooie tocht op mijn snelle fiets te maken. Ik zoek mijn fietskleding bij elkaar en kleed mij aan. Als ik naar beneden kijk, zie ik onder mijn korte fietsbroek twee witte, droge benen. Wacht! Ik heb nog een lekkere bodylotion die ik mag testen voor Damespraatjes, die van NIVEA. Verstevigend en hydraterend met Q10 staat op de fles. Laat je zien met Q10 rijm ik er vrolijk op los. Ik smeer mijn droge, witte benen in en pak gelijk mijn armen mee.

Heerlijk! Het smeert lekker uit. Ik kan gewoon merken dat mijn huid wat droger en trekkeriger is sinds ik de 40 ben gepasseerd. Slapper ook. Het is dus geen luxe om er goed voor te zorgen en een product te gebruiken dat net even iets meer doet. De NIVEA Q10 Verstevigende Body Lotion smeert niet alleen goed uit, er zit een aangename geur aan. Niet overheersend, maar subtiel.

Nivea fles

Trekt snel in

Wat ik ook echt heel belangrijk vind, is dat de bodylotion snel intrekt. Na elke douchebeurt smeer ik mij namelijk in. Ik heb er zo’n hekel aan dat als ik heb gedoucht en me daarna heb ingesmeerd, ik nog helemaal plak als ik mijn kleding aantrek. Ik vind dat geen prettig gevoel om met plakkerige benen mijn broek aan te schieten. De lotion van NIVEA trekt snel in. Echt een pluspunt wat mij betreft.

Inmiddels gebruik ik de bodylotion twee weken en ik kan niet anders zeggen dat ik verschil zie maar vooral voel. Mijn droge huid, die een winter lang verstopt zat onder warme kleding, voelt weer zacht aan en is steviger. Het geurtje vind ik al echt bij mij passen, voelt vertrouwd.

Ka nivea

Lekker in mijn vel

Ik ben klaar voor de lente. Voordat ik op mijn fiets stap om een mooie tocht te maken, smeer ik standaard mijn armen en benen in. Mijn armen en benen zijn lekker zacht en verstevigd en dat ziet er net even beter uit. Goed voor jezelf zorgen, zorgt er voor dat je beter in je vel zit. En de NIVEA Q10plus Verstevigende Body Lotion zorgt voor de rest.

Testpanel

Niet alleen ik testte de NIVEA Q10plus Verstevigende Body Lotion, ook 5 van onze lezeressen smeerden zich twee weken lang in met NIVEA Q10plus Verstevigende Body Lotion. Hierboven kon je al lezen dat ik er erg enthousiast over deze bodylotion ben, die goed uitsmeert, niet plakt, lekker ruikt en mijn huid wel degelijk verstevigt.

Mijn medetesters zijn ook enthousiast. “De bodylotion vind ik echt heerlijk. Hij is niet dik en smeert ontzettend goed uit. Daarna trekt de lotion snel in en er blijft geen vet laagje achter. Mijn huid voelt soepel aan”, oordeelt Petra Graafland. Ook de geur vindt zij fijn: niet overdreven, gewoon mild en fris. Lezeres en tester Tessa vindt dat de bodylotion een heerlijke geur heeft. “De geur blijft ook lang hangen wat ik echt niet erg vind. De bodylotion smeert makkelijk uit en trekt snel in mijn huid. Waar ik normaal de volgende dag al jeukende benen heb, omdat ze erg droog zijn, had ik dat met deze bodylotion niet. Ik gebruik hem dagelijks en ik zie dat mijn benen er strakker uitzien.”

Stralende benen

Petra is voornemens de bodylotion de hele zomer te gebruiken. “Zo kan ik zonder gene een jurkje of rokje kan dragen, want mijn benen stralen.” Joyce Koppelaar was na vijf dagen testen al tevreden. Na een bezoek aan de sauna smeerde zijn zich in met NIVEA Q10plus Verstevigende Body Lotion, en haar huid kalmeerde zichtbaar. “Normaal heb ik na een bezoek aan de sauna een trekkerige huid, maar na het insmeren met de bodylotion had ik nergens last van.”

Vol maar niet vet

Hanneke van Dijk is blij verrast over de bodylotion. “Ik smeer mijn lijf eigenlijk nooit in terwijl ik wel altijd droge kuiten heb. Na het insmeren waren mijn kuiten veel minder winters craquelé. De bodylotion is vol maar niet vettig”, vindt Hanneke. De laatste tester, Larissa Boef, is kort en bondig: zij vindt de producten ontzettend fijn. “Ik ga ze zeker kopen als ze op zijn, ik merk dat mijn huid soepel en gehydrateerd blijft. Het plakt niet en trekt snel in. Geweldig!

3 reacties

Corrie de Klein -

Wat een geweldige bodylotion.
Deze helpt echt, van alles geprobeerd.
Maar deze maakt je huid weer soepel en zacht.
Wil niets anders meer.

Lara -

Ben super super blij met Nivea Q10 en gebruik het bijna elke morgen! Behalve deze flacon is wat plakkerig en dat is jammer maar niks boven Nivea!!

JacquieJuicy -

I often visit your website and have noticed that you don’t update it
often. More frequent updates will give your site higher rank & authority in google.
I know that writing articles takes a lot of time, but you can always help yourself with miftolo’s
tools which will shorten the time of creating an article to a few seconds.

Reageer ook