fb
Damespraatjes Damespraatjes

Review: Professionele Ontvetter van XG2

Ruim anderhalf jaar geleden deed ik iets bijzonders: ik mocht hygiëne expert Rob Geus interviewen. Ik vroeg hem de oren van de kop en was heel benieuwd naar wie er bij hem thuis eigenlijk schoonmaakt, aan welk schoonmaakklusje hij een hekel heeft en wat volgens hem het meest onmisbare schoonmaakproduct is. De antwoorden op de eerste twee vragen lees je terug in het interview, maar het antwoord op de laatste vraag zal ik hier verklappen; Rob kan niet zonder een goede ontvetter. En wij trouwens ook niet 🙂 

In de schoonmaaklijn van XG2, Rob’s favoriete schoonmaakmerk, zit toevallig een goede ontvetter. Wij waren heel benieuwd of deze net zo goed is als de verpakking belooft! In mijn keuken heb ik veel glimmende oppervlakken, waar je vet helaas snel op ziet. Een ideale plek om de Professionele Ontvetter van XG2 eens even goed op te testen dus.

Waar kan je de Ontvetter van XG2 voor gebruiken?

De Ontvetter van XG2 kan je in de keuken gebruiken om vettige oppervlakken weer shiny en schoon te krijgen.  Denk hierbij aan kookplaten, afzuigkappen en keukenbladen. De keuken is een plek waar je eten bereidt en waar het gezin na een lange dag samenkomt. Deze plek schoonhouden is dan ook een must! En wist je dat je zelfs de velgen van je auto kunt schoonmaken met deze ontvetter?

Hoe gebruik je het?

Het gebruiken van de Ontvetter is simpel. Je sprayt de Ontvetter op het vette oppervlak en laat dit even inwerken. Vervolgens maak je het grondig schoon met warm water en neem je het af met een vochtige doek. In de meeste gevallen is dit voldoende, maar wanneer je met hardnekkigere vlekken te maken hebt (bijvoorbeeld rond de afzuigkap), dan kan je het nog een keer herhalen.

Werkt het echt?

Om jullie te vertellen of het werkt, moest ik het natuurlijk testen! Ik ben aan de slag gegaan in mijn eigen keuken en heb de ontvetter getest op een roostertje van mijn afzuigkap. Het roostertje was echt mega vet. Ik sprayde de ontvetter er op en je zeg het vet gewoon wegtrekken. Echt ongekend! Ik heb nog even een schuursponsje gebruikt om het schoon te maken, maar eigenlijk was dat niet nodig. Even onder de kraan houden was genoeg geweest. Ik kan dit spul echt niet meer wegdenken uit mijn keuken

Before: Een heel vies roostertje

12653d1c-c9d3-4bf9-9e73-3472da473708

Tijdens: Lekker wat ontvetter op de vettigheid

8410bd79-1dda-46d9-98ba-aeac1ac45f3c

After: Het eindresultaat! Weer helemaal schoon!

170a0212-9d41-4b54-b3c3-60951e2b9cd7

Waar koop ik het en wat kost het?

De professionele schoonmaakproducten van XG2 zijn exclusief verkrijgbaar bij Jumbo en online. De Professionele Ontvetter kost € 2,19. “Goede hygiëne is van groot belang bij horeca, ziekenhuizen, scholen én bij u thuis. De producten van XG2 werken optimaal, besparen tijd en leveren het beste resultaat. Daar wordt iedereen vrolijk van. Gebruik ook XG2 en merk het verschil” aldus Rob Geus over de producten van XG2.

Ben jij al bekend met de producten van XG2? Zo ja, welke gebruik je al? We zijn heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

2 reacties

Patricj -

Je kan ook Dasty gebruiken dit is de beste wat er is en spot goedkoop!!!

Kitty -

Ik gebruik het ook. Kan niet meer zonder!

Reageer ook