fb
Damespraatjes Damespraatjes

Review: Mara test kindvriendelijke anti-instectenspray

Heel eerlijk, ik wist voordat ik dit product ging testen niet eens dat er zoiets bestond als niet-kindvriendelijke insectenspray. Maar wat blijkt, een groot deel van de sprays die ouders gebruiken, zouden helemaal niet op kinderen gebruikt mogen worden. Dit komt door het actieve bestanddeel DEET, wat niet geschikt is voor alle huidtypen. Ik kwam in aanraking met CarePlus, die een anti-insectenspray zonder DEET heeft, de Anti-Insect Natural Spray. Hierdoor kan je het dus al gebruiken bij kinderen vanaf 3 maanden. Ik heb het getest, en hier zijn mijn bevindingen:

Geur

Prima! Ruikt lekker fris naar citroen en eucalyptus. Een beetje alsof ik me net heb gewassen met een frisse douchegel. Hopelijk vinden de muggen het niet lekker ruiken, want die willen we natuurlijk weghouden!

Gebruik

De spray is makkelijk in gebruik door het handige spray pompje.  Het smeert ook makkelijk uit doordat het een lichte, dunne substantie is.

Care plus natural review 2

Werking

Mijn slaapkamer wordt momenteel lichtelijk geterroriseerd door muggen, dus dit was een goede plek om het te testen. Ik ben door het gebruik helemaal niet meer gestoken door muggen. Dus dat is fijn! Ook heb ik het gevoel dat er nu sowieso minder muggen in mijn slaapkamer zitten. Ik weet niet of dit door de spray komt, maar ik heb zo het gevoel dat ze merken dat er bij mij niks meer te halen valt.

Kindvriendelijk en zwangervriendelijk

Zoals ik al aangaf bevat dit product geen DEET en is het dus veilig te gebruiken op kinderen.  Maar ook voor zwangere vrouwen kan dit product een goede vervanger voor de klassieke anti-insectenspray zijn. Want ook zij moeten oppassen met het gebruik van DEET.

Wil je meer info of de spray bestellen? Kijk dan hier!

Care plus Natural review 1

1 reactie

Conny -

Hallo, voor de eerste keer gekocht omdat ik met vakantie naar Italie ging. Ook beetje sceptisch met het idee proberen waard want al die troep op je lijf is eigenlijk niks. Wat schetst mijn absolute verbazing….. het is fantastisch spul en werkt ongelofelijk goed! Zal het nog sterker vertellen… normaal gesproken worden bij mij de muggenbulten grote harde schijven dus allergische reactie, nu voor het eerst sinds 20 jaar blijven ze normaal van omvang. Ik weet nu waarom want vandaag had ik niets opgedaan overdag, meestal in de avond buiten maar ik merkte helaas gekriebel en een paar plekken. Gestoken dus, alsnog me ingesmeerd er begon al ronde vlek te komen om de beet. Wat gebeurt er, voel niks meer, de plek is verdwenen , de rode verdikking! Het werkt dus ook als afterbite !! Daarom niet allergisch voor het eerst! Kan toch geen toeval zijn???

Reageer ook