fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars Paul Penders pakket bekend

Al enige tijd had ik last van verschillende lichamelijke klachten, zoals gebrek aan energie, last van maag en darmen, pijn en stram gevoel in armen en benen. De reguliere medische behandelingen hadden niet of nauwelijks het gewenste effect en ik kreeg weerstand tegen de pillen en injecties die mij werden toegediend.

Toen ben ik gewezen op de effecten die de hedendaagse levensstijl op je gezondheid kan hebben. In vrijwel alle producten die we dagelijks gebruiken zitten ingrediënten die een schadelijke werking kunnen hebben. Denk hierbij aan chemische smaak- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen in voeding, maar ook aan schadelijke stoffen in schoonmaakproducten en in … artikelen voor de huid- en lichaamsverzorging en cosmetica.

No animals, No chemicals

Je huid is je grootste orgaan en dat wat je erop smeert komt in je lichaam terecht. En toen moest ik denken aan Paul Penders, waarvoor ik jaren geleden vanuit mijn reclamebureau een communicatiecampagne heb mogen ontwikkelen. Zijn stelling was heel duidelijk en principieel: No animals, No chemicals. Voor zijn producten heeft hij nooit dierproeven gedaan en ook nooit laten uitvoeren door derden, dit is ook niet nodig omdat er uitsluitend 100% plantaardig en biologisch gekweekte ingrediënten worden gebruikt.

Nieuwe levensstijl

Ik heb contact gezocht met Paul Penders en hem om advies gevraagd voor middelen binnen mijn nieuwe levensstijl. Al snel ontving ik mijn eerste bestelling met prachtige verpakkingen en heerlijk ruikende, verzorgende producten. Allemaal producten die ik zonder enig risico kan gebruiken; 100% vrij van chemische of dierlijke ingrediënten.

Mijn enthousiasme was groot toen Paul me vroeg om de promotie van zijn producten in Nederland op te pakken. Zomer 2013 werd dan ook de eerste handelsvoorraad geleverd. Echter al snel bleek dat de ‘gevestigde orde’ geen interesse had in een productlijn, die vertelt dat de meeste andere producten in hun winkel slecht voor de gezondheid kunnen zijn.

Dus zijn we gestart met demonstratie-avonden en -middagen om te informeren over de Paul Penders verzorgingsproducten. De producten zijn inmiddels verkrijgbaar via de winkel Veggie4U in Den Haag en Veggie4All in Doetinchem of direct via LaLignaLuxa.

Het assortiment bestaat uit producten voor de dagelijkse gezichts-, huid- en haarverzorging. Daarnaast is er een mooie lijn met natuurlijke decoratieve producten, zoals lippenstift, blushers, foundation en mascara (zonder teer !). Heel bijzonder zijn de producten voor baby’s gevoelige huid: shampoo, douche/bad gel en body lotion.

Informatie

Kijk voor meer informatie over Paul Penders en de producten op www.lalignaluxa.nl (webshop in de maak). En mail voor informatie over de demonstraties of de verkooppunten naar [email protected] of bel 035 685 4320.

Over Renee van Beckhoven (1961)

Woonachtig in Loosdrecht met partner en jongste zoon (18 jaar). Oudste zoon (22 jaar) studeert en woont in Amsterdam. Sinds 1985 werkzaam in de marketing/reclamebranche bij internationale reclamebureaus zoals Ogilvy&Mather en Saatchi&Saatchi. In 1992 gestart met Adrenaline Communicatie, welke is uitgegroeid tot een full service reclamebureau werkend voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers en projecten www.adrenaline.nl

Winactie

De winnaars van 3 keer een set van een nachtcrème en exfoliant (natuurlijke peeling op basis van fruitzuur) ter waarde van EUR 38,50 zijn bekend:

  • Shyama Hopman
  • Sandy van Hengel
  • Jacqueline Roose

Van harte gefeliciteerd!!

Heb je niet gewonnen, maar wil je deze producten wel bestellen, kijk dan hier: www.lalignaluxa.nl

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

2 reacties

Brit -

Zou een leuke surprise kunnen worden.

irene niec -

Heel graag maak ik kans op deze fijne producten.

Reageer ook