fb
Damespraatjes Damespraatjes

Een relatie met een getrouwde man? Deze 5 dingen kun je verwachten

Wat is het toch heerlijk om verliefd te worden en wat fijn als dat gevoel wederzijds is. Hoe irritant is het dan om er achter te komen dat hij getrouwd is en twee bloedjes van kinderen heeft terwijl jij tot over je oren verliefd op hem bent. Kun jij het dan opbrengen om er een punt achter te zetten? 

1. Wat zijn jullie intenties? Vinden jullie het allebei gewoon heel spannend om af en toe een avondje seks te hebben en verwachten jullie er allebei niets van? Dat is belangrijk om te weten. Heb jij andere verwachtingen dan hij, dan gaat hij zeker je hart breken.

2. Schuld ligt op de loer. Hoe leuk en spannend het ook is, op een gegeven ogenblik gaat hij zich schuldig voelen. Als de eerste spanning er vanaf is begint hij zich af te vragen waarom hij dit zijn gezin eigenlijk aandoet. Misschien krijgt hij er zelfs ook een beetje spijt van dat hij jou hiervoor heeft gebruikt.

3. Zijn vrouw begint iets te vermoeden. Maar heel vaak ook niet en geeft zijn “vreemd-gaan” juist een impuls aan zijn huwelijk, omdat hij energie haalt uit zijn relatie met jou en onuitputtelijk lijkt. Sommige mannen kunnen hun gevoelens voor beide vrouwen heel goed scheiden, waardoor hij het heel lang vol kan houden om jullie relatie geheim te houden.

4. Hij geeft echt om je en wil met jou verder. Ook dan breekt er een moeilijke tijd aan. Het losmaken uit een relatie gaat met heel veel emoties gepaard bij zowel hem als zijn vrouw. Het wordt beslist geen fijne periode, en al helemaal niet als er kinderen in het spel zijn. Ga er ook maar vast over nadenken hoe het is om stiefmoeder te zijn.

Lees ook: Wetenschappelijk bewijs waarom mannen vreemd gaan

5. Hij houdt je aan het lijntje. Heeft jouw minnaar al eerder buitenechtelijke relaties gehad? Wat was toen de reden dat hij toch bij zijn vrouw is gebleven? Dik kans dat hij het bij jou net zo doet en helemaal niet van plan is om bij zijn vrouw weg te gaan, ook al suggereert hij regelmatig van wel. Stel jezelf niet te kwetsbaar op en ga zeker niet thuis zitten wachten of hij weer een keertje bij je langs komt. Klassieke situaties voor veel minnaressen is dat ze vaak alleen zijn op momenten dat ze helemaal niet alleen willen zijn (bijvoorbeeld tijdens vakanties, met kerstmis). En het is ook niet leuk dat je niemand mag vertellen over je verliefdheid.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook