Damespraatjes Damespraatjes

Recept: Indiase Spinaziecurry met kaas en naanbrood

Dit recept voor Spinaziecurry ben ik een een tijdje geleden tegengekomen op de receptenpagina van Albert Heijn. Wat is dit ontzettend snel en makkelijk! Ik ben gek op Indiaas eten, dus ik vond het leuk om zelf een keer in Indiaase stijl te koken. Sinds die ene keer eet ik dit zo’n twee keer per maand. Om het een beetje slank te houden gebruik ik minder kaas en wat meer kerriepoeder en knoflook. Ook eet ik minder van het naanbrood en gebruik ik wat meer spinazie. Maar, zoals in het recept omschreven is hij ook echt heerlijk!

Ingrediënten (voor 4 personen) voor de Spinaziecurry

Bereiden Spinaziecurry

  1. Snijd de ui in parten en de tomaten in blokjes. Snijd de knoflook fijn.
  2. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui. Voeg de tomaten, knoflook en het kerriepoeder toe en roerbak 1 min. Schep de spinazie erbij en laat deze al roerend ontdooien. Schep de uitgelekte kaasblokjes erdoor en warm ze mee.
  3. Halveer de naanbroden en rooster ze in een broodrooster. Snijd open en serveer met de spinaziecurry.

Eet smakelijk!

We zijn heel benieuwd wat je van dit recept vindt. Laat je het ons weten bij de comments onder dit artikel? Vinden we gezellig :-).

Zie ook: Zo maak je zelf een Big Mac


Reageer ook