fb
Damespraatjes Damespraatjes

Poll: Wat is jouw ideale auto?

Altijd heb ik gedroomd van een Saab Cabrio. Jarenlang leek die auto onbereikbaar tot iemand mij tipte om die Saab in Duitsland te kopen. Het leek me veel te ingewikkeld tot een vriend van mij zijn ervaring met mij deelde en me liet zien hoe hij het had aangepakt.

Al een tijdje staat de Cabrio voor de deur en ik kan je vertellen dat het hele proces van de auto aankopen en het uiteindelijke importeren me best meeviel. We hebben ons destijds laten bijstaan door een bedrijf dat gespecialiseerd was in de import van dit soort auto’s.

Besparing op de BPM

Het grootste voordeel destijds was dat we ons een flinke hoeveelheid BPM bespaarden. Mocht je zelf ook interesse hebben in het importeren van een auto dan kun je hier de besparing van je BPM berekenen.

Wegdromen

Inmiddels rijd ik al meer dan 10 jaar rond in mijn Saab Cabrio en heb geen dag spijt gehad van deze aankoop. Wel begint mijn auto wat oud te worden en denk ik zo langzamerhand na over een nieuwe. De vraag is natuurlijk wel welke auto dat gaat worden. Ik heb namelijk geen flauw idee! Kunnen jullie mij helpen?

Wat is jouw ideale auto?

Als jij een nieuwe auto zo mogen kopen, naar welke auto gaan jouw gedachten dan uit? Zou je voor een stoere, grote auto gaan of liever een sportief, klein karretje? We zijn heel benieuwd welke keuze je zou maken. Misschien kan ik nog iets met jouw advies doen.

Zelf een auto importeren?

Denk jij er ook over na om zelf een auto te gaan importeren? Bereid je dan heel goed voor en laat je adviseren. Een goede voorbereiding op de import van je auto is het halve werk. Je bespaart jezelf best veel op de BPM, maar je moet ook kosten maken om de auto te importeren. Daarnaast moet de auto voldoen aan de eisen die de Rijksdienst voor het wegverkeer stelt aan auto’s die in Nederland de weg opgaan. Tip: kijk eens op Carimport.nl. Op deze site kun je alles wat bij een dergelijke import komt kijken terugvinden. Ook kun je een indicatie krijgen van je BPM besparing.

Laat je ons nog weten wat jouw ideale auto is? We zijn heel benieuwd!

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

2 reacties

Mara Blikslager -

Doe mij maar een mooie Range Rover Evogue!

sandra -

Wanneer ben je ook al weer jarig?

Reageer ook