fb
Damespraatjes Damespraatjes

Politieagent in sauna slaat eveneens naakte voortvluchtige in de boeien

Als er een plek is waar je je blootgeeft dan is het de sauna wel! Niet zo’n handige plek om undercover te gaan zou je zeggen! En ook niet een plek om je te verstoppen! Toch kon het gebeuren dat een politie-agent en een gezochte boef elkaar troffen in de sauna. Ik vind het eerlijk gezegd een hilarisch verhaal.

Op zijn vrije dag zat een Stockholmse politieagent in Rinkeby naakt in de sauna toe hij een veroordeelde crimineel zag zitten, die op de vlucht was geslagen nadat hij een gevangenisstraf opgelegd had gekregen. En wat doe je dan? Sla je hem dan in de boeien? Achtervolg je hem als hij dan wegrent? Terwijl jullie allebei poedelnaakt zijn? De agent ging er voor en achtervolgde hem in zijn sauna-outfit :-), zo lazen wij in de Telegraaf!

“Door een toevallige samenloop van omstandigheden zagen de twee elkaar in de sauna,” aldus Christoffer Bohman, chef van de politie in de regio van Rinkeby, in gesprek met de Zweedse omroep SVT. “Het is gemakkelijker om in actie te komen als je je collega’s bij je hebt, en je de juiste uitrusting draagt. Dit was zo naakt als maar kon.” Toch zette de agent de achtervolging in.

Vervolgens postte de politie van Rinkeby een bericht op Facebook om de agent te bedanken. Het berichtje wordt met de volgende woorden afgesloten: “We zijn overal, zelfs als je ons niet ziet, zijn we er.” Haha! We vinden het een grappig verhaal met een mooi eind!

Reageer ook