fb
Damespraatjes Damespraatjes

Plus size model slaat terug naar body shamers met sexy Instagram post!

We leven in een wereld waarin het normaal lijkt geworden dat je zomaar alles tegen iedereen mag zeggen. Ja, we hebben vrijheid van meningsuiting en ja, hier mag je gebruik van maken. Maar is dat altijd nodig, ook als je iemand kwetst die je niet eens kent? Ik vind persoonlijk van niet… Dit gebeurde ook bij het Britse plus size model Iskra Lawrence. De prachtige vrouw post regelmatig foto’s van zichzelf op social media, maar krijgt daar helaas niet altijd leuke reacties op. Hoewel de vrouw een prachtig lichaam heeft, wordt ze vaak uitgemaakt voor van alles en nog wat.

Dikke koe

Zo ook laatst, toen zij de volgende reactie binnenkreeg:

“Grote dikzak… Waarom is het tegenwoordig acceptabel om zulke dikke billen te hebben? En dat dit maar goed is? Dikke koe. Het is alleen omdat iedere *scheldwoord* op deze planeet obees is, dat dit de norm is. Plus size modellen? Houd op hoor! Iedereen moet stoppen met het eten van McDonalds, de Nationale Health Services is *scheldwoord* doordat mensen zoals zij teveel zakken chips eten.”

Iskra slaat terug!

Oké, het is nogal een slecht en onsamenhangend verhaal, maar je kunt er wel uit opmaken dat het niet aardig bedoelt is. Iskra Lawrence was zo kwaad na de zoveelste rot-comment, dat ze besloot een reactie (met foto) te plaatsen.

Wauw, wat een foto! En heel eerlijk… Hoe kan je deze vrouw een ‘dikke koe’ noemen? Wij begrijpen het eerlijk gezegd niet, haha! Hopelijk zijn we nu weer een stapje dichterbij het stoppen van elkaar kwetsen en kleineren.

Wat vind jij?

Hoe denk jij hierover? Vind je de foto die Iskra de wereld instuurde een mooie manier om tegen body shaming in te gaan, of juist niet? Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. 

Reageer ook