fb
Damespraatjes Damespraatjes

Patty Brard woest om geruchten maagverkleining

Afvallen door middel van een maagverkleining? Niks om je voor te schamen lijkt ons! Als je alle andere manieren al hebt geprobeerd en niks werkt, dan vinden wij het een prima oplossing. Je wordt er immers gezonder van en dat kunnen wij alleen maar toejuichen! En toch hangt het nog enorm in de taboe-sfeer. Waarom? Omdat mensen het helemaal niks vinden om toe te geven dat ze een handje zijn geholpen bij het afvallen. En dat terwijl afvallen met een maagverkleining ook absoluut geen pretje is!

Maagverkleining

Over wie er geruchten gaan dat ze een maagverkleining heeft ondergaan, is Patty Brard. Ze zou begin januari bij de kliniek van Diana Gabriels zijn langs geweest, maar besloot het daar uiteindelijk niet te doen. Maar, volgens de Story en de Telegraaf is Brard wel degelijk onder het mes gegaan. Niet in Nederland, maar in België.

Advocaat

Diana Gabriels postte vervolgens een foto van het artikel op haar Instagram-pagina. Lang bleef hij er niet opstaan, ze ontving namelijk direct een brief van de advocaat van Brard dat hij verwijderd moest worden.

Niet waar

Brard is woedend over de berichten dat ze een maagverkleining zou hebben laten uitvoeren. “Niet waar” zegt ze tegen Shownieuws. Wij zijn heel benieuwd… Hoe dan ook: Patty, we vinden je een prachtige vrouw.

Hoe denk jij hierover?

Hoe denk jij over afvallen door een maagverkleining? Vind jij het iets om je voor te schamen of vind je juist dat het iets is waar je ook best trots op mag zijn? We zijn heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook