fb
Damespraatjes Damespraatjes

Top 5 originele kerstcadeaus voor haar

Ben jij ook weken aan het aftellen tot de kerst? Ik kijk er echt enorm naar uit! De gezellige etentjes, buikpijn van het lachen en mooie cadeaus: ik vind het een van de leukste periodes van het jaar. Bij de tijd horen wat mij betreft ook leuke en originele kerstcadeaus! Benieuwd waar je heel veel vrouwen heel blij mee maakt? Lees dan mee! Enne, stiekem iets voor jezelf onder de boom leggen mag ook 😉

1. Slowcooking zonder energie

Slowcooking; wij zijn er dol op. Door gerechten rustig en op een lage temperatuur te bereiden, blijven smaken en voedingsstoffen optimaal behouden. Deze techniek werd al door de oma’s van onze oma’s toegepast, maar is anno 2023 nog steeds hartstikke hip. Je kunt slowcooken op het fornuis, op de barbecue, in de oven of in een speciale slowcooker. Maar wist je dat de meest energie-efficiënte manier van slowcooking met behulp van een EcoStoof is? Het gebruik is eenvoudig: je brengt je gerecht in een stoofpan op het fornuis aan de kook, haalt het van het fornuis, plaatst de afgedekte stoofpan in de EcoStoof en sluit deze af en zet hem weg. Jij hebt nu de tijd om lekker iets anders te gaan doen, zónder omkijken naar je gerecht. Duurzaam, makkelijk, lekker en gezond! Wij zijn fan.

De EcoStoof is verkrijgbaar vanaf 84,00 euro. Bestel hem hier!

ecostoov

2. Airwrap dupe

Een jaar geleden kocht ik zo’n mooie, maar peperdure, airwrap. Ik ben er super blij mee (het is gewoon een heel fijn ding), maar het was wel een rib uit mijn lijf. Een vriendin van mij heeft de Navado Easystyler Pro, een hoogwaardige airwrap dupe. Als ik heel eerlijk ben zie ik geen verschil tussen haar haren en dat van mij. De resultaten zijn verbluffend en ik kan niet anders dan zeggen dat ik stiekem baal dat ik niet voor deze véél voordeligere versie ben gegaan.

De Navado Easysteler Pro is verkrijgbaar voor 249,95 euro. Bestel hem hier!

Beste airwrap dupe

3. Klassieke bangle

Een sierraad is altijd een goed idee! En ik denk dat elke vrouw heel blij wordt van zo’n elegante en tijdloze bangle. Dit mooie expemplaar is van het merk Kaya. Hier kun je een beeldige bangle samenstellen. Zo heb je de keuze uit drie kleuren: zilver, geelgoud of rosé. Vervolgens kies je de grootte van de armband en of je aan de buiten- of binnenkant een gravure wil. Kies uit de zeven lettertypes en voeg jouw persoonlijke tekst in. De levertijden zijn mega snel, zelfs met gravure. Ik zou hier echt heel blij van worden!

De bangle is verkrijgbaar voor 35,90 euro. Bestel hem hier!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kaya Sieraden © (@kayasieraden)

4. Lekker ver kijken

Ook in de wintermaanden is het lekker om de natuur in te gaan. Dagelijks buiten zijn is goed voor je fysieke en psychische gezondheid. Met deze waterdichte verrekijker wordt wandelen nog leuker. Wist je dat er miljoenen vogels uit Rusland en Scandinavië zijn die in Nederland overwinteren? In deze maanden spot je hier de koperwiek, de smient, de grote zaagbek, het nonnetje en de blauwe kiekendief.

De waterdichte verrekijker is verkrijgbaar voor 329,99 euro. Bestel hem hier!

5. Net echt

Als het buiten duur, koud en winderig is, is het tijd om te puzzelen, te knutselen en te bouwen! De kinderen zijn bij ons dol op LEGO, maar wist je dat er ook geweldig LEGO voor volwassenen bestaat? Deze kleurrijke bos ‘bloemen’ bijvoorbeeld. Niet alleen leuk om je een middag flink in vast te bijten, maar ook schitterend om op tafel tentoon te stellen.

Dit boeket bloemen is verkrijgbaar voor 44,99 euro. Bestel hem hier!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LEGO (@lego)

Praat mee

Welke van deze cadeaus zou jij onder de boom willen vinden? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel.

Bovenste afbeelding: Unsplash+

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over!

Reageer ook